Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Βουλευτής με Πόρσε»: Τον ψάχνουν 7 χρόνια για να πληρώσει πρόστιμο!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βουλευτής με Πόρσε»: Τον ψάχνουν 7 χρόνια για να πληρώσει πρόστιμο!

Στον Γιώργο Παπαδάκη εμφανίστηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας προκειμένου να απαντήσει για ρεπορτάζ που αναφέρει ότι επί 7 ολόκληρα χρόνια τον αναζητούσαν προκειμένου να του επιδοθεί αμετάκλητη δικαστική απόφαση ως υπόχρεος καταβολής χρηματικής αποζημίωσης. Η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει ότι η απόφαση αν και αμετάκλητη παραμένει ανεκτέλεστη, δεδομένου ότι ο κ. Καβαδέλλας , […]

dimitris-kavadellas

Στον Γιώργο Παπαδάκη εμφανίστηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας προκειμένου να απαντήσει για ρεπορτάζ που αναφέρει ότι επί 7 ολόκληρα χρόνια τον αναζητούσαν προκειμένου να του επιδοθεί αμετάκλητη δικαστική απόφαση ως υπόχρεος καταβολής χρηματικής αποζημίωσης.

Η εφημερίδα «Δημοκρατία» γράφει ότι η απόφαση αν και αμετάκλητη παραμένει ανεκτέλεστη, δεδομένου ότι ο κ. Καβαδέλλας , ο οποίος φέρεται ότι δεν έχει άλλα περιουσιακά στοιχεία, δεν δείχνει πρόθυμος να πληρώσει. Μάλιστα, φέρεται να εκμεταλλεύεται τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και το ακατάσχετο κατά τα 3/4 της βουλευτικής αποζημίωσης.

Έψαχναν 7 χρόνια τον «βουλευτή με την Πόρσε» για να πληρώσει πρόστιμο – Τι απαντά ο ίδιος - ΒΙΝΤΕΟ

Πρόκειται για τον βουλευτή που βρέθηκε στα φώτα της δημοσιότητας παλαιότερα με το αυτοκίνητο μάρκας Πόρσε με το όποιο πήγαινε στο Κοινοβούλιο.

Σε παρέμβασή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι τα δικόγραφα περιλαμβάνουν τη διεύθυνσή του και ότι εάν κάποιος θέλει να τον αναζητήσει μπορεί να τον βρει και μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρακολουθήστε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις