Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βραβείο για τη Rihanna από το Πανεπιστήμιο του Harvard 
LIFESTYLE

Βραβείο για τη Rihanna από το Πανεπιστήμιο του Harvard 

Η Rihanna έχει τιμηθεί πολλές φορές για τις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες. Αυτή τη φορά βραβεύτηκε από το Ίδρυμα του Πανεπιστημίου του Harvard στις 28 Φεβρουαρίου, με το βραβείο Peter J. Gomes. Με τη βοήθειά της χτίστηκε ένα δημόσιο κέντρο ογκολογίας και πυρηνικής ιατρικής για τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στα […]

Η Rihanna έχει τιμηθεί πολλές φορές για τις φιλανθρωπικές της δραστηριότητες. Αυτή τη φορά βραβεύτηκε από το Ίδρυμα του Πανεπιστημίου του Harvard στις 28 Φεβρουαρίου, με το βραβείο Peter J. Gomes.

Με τη βοήθειά της χτίστηκε ένα δημόσιο κέντρο ογκολογίας και πυρηνικής ιατρικής για τη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στα νησιά Μπαρμπάντος. Δημιούργησε ένα πρόγραμμα υποτροφιών μέσω του ιδρύματός της Κλάρα Λάιονελ, ώστε οι νέοι της Καραϊβικής να μπορούν να συνεχίζουν τις σπουδές τους σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ.

Με το ίδιο βραβείο έχουν βραβευτεί ο ηθοποιός Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, η ακτιβίστρια Μαλάλα Γιουσαφζάι και τέσσερις γενικοί γραμματείς των Ηνωμένων Εθνών. Στο μεταξύ  το τραγούδι «Love On The Brain» της ποπ τραγουδίστριας απέκτησε μια θέση στο «Billboard Hot 100».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις