Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Απίστευτο σκάνδαλο στο Χάρβαρντ: “Έτρωγαν” χρήματα αναπήρων και αγόραζαν sex toys
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο σκάνδαλο στο Χάρβαρντ: “Έτρωγαν” χρήματα αναπήρων και αγόραζαν sex toys

Απίστευτο οικονομικό σκάνδαλο ξέσπασε στο κορυφαίο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, με δύο πρώην οικονομικές διαχειρίστριες της Νομικής Σχολής που έκλεβαν χρήματα τα οποία ήταν για τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Η 33χρονη Meg DeMarco και η 32χρονη συνάδελφός της Darris Saylors θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα γιατί έκλεψαν 110.000 δολάρια από λογαριασμό που στήριζε τους φοιτητές […]

law

Απίστευτο οικονομικό σκάνδαλο ξέσπασε στο κορυφαίο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, με δύο πρώην οικονομικές διαχειρίστριες της Νομικής Σχολής που έκλεβαν χρήματα τα οποία ήταν για τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η 33χρονη Meg DeMarco και η 32χρονη συνάδελφός της Darris Saylors θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα γιατί έκλεψαν 110.000 δολάρια από λογαριασμό που στήριζε τους φοιτητές με αναπηρία.

Μάλιστα τα χρησιμοποιούσαν για την αγορά ηλεκτρονικών συσκευών, κοσμημάτων και… sex toys, τα οποία καταγράφονταν στα λογιστικά βιβλία του Χάρβαρντ σαν βιβλία για καταλύματα αναπήρων!

Οι συσκευές βρέθηκαν στα σπίτια των δύο πρώην διαχειριστριών στη Μασαχουσέτη αλλά και σε κατοικίες φίλων και συγγενών σε άλλες πολιτείες.

IMG

Η 32χρονη, όπως ανακάλυψαν οι Αρχές, έκανε τις παραγγελίες της από το Amazon, ενώ πλέον έχει μετακομίσει σε άλλη πολιτεία.

Η δεύτερη γυναίκα, η DeMaro, που τώρα εργάζεται στο κολέγιο της πολιτείας «Babson College», μίλησε στο CBSNews για το θέμα και δήλωσε: «Ήταν μια μεγάλη δουλειά και έκανα λάθη. Δεν είχα πρόθεση να βλάψω το πανεπιστήμιο. Λυπάμαι πολύ και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να διορθώσω την κατάσταση».

Σοκαρισμένη η τυφλή φοιτήτρια Kristina Vu, όταν πληροφορήθηκε για το σκάνδαλο, δήλωσε: «Το να ξέρω ότι εκεί έξω είναι κάποιος που αφαιρεί ζωτικής σημασίας πόρους για τους ευάλωτους φοιτητές που τους έχουν ανάγκη είναι ειλικρινά πολύ τρομακτικό για μένα». Να σημειωθεί πως όλα ξεκίνησαν, όταν ο νέος οικονομικός διευθυντής της Σχολής, αντιλήφθηκε «παράξενες» συμπεριφορές το 2013 και ενημέρωσε την αστυνομία που ξεκίνησε αμέσως τις έρευνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις