Αθήνα

°C

Κυριακή

17

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Οι αποκαλύψεις του φίλου του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αποκαλύψεις του φίλου του οδηγού ταξί που δολοφονήθηκε (vid)

Στον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε συνάδελφος και φίλος του οδηγού ταξί που εντοπίστηκε δολοφονημένος τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην περιοχή της Κηφισιάς: «Οι κινήσεις του δράστη δείχνουν ότι πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο και στις δύο περιπτώσεις, η μάρκα του ταξί ήταν η ίδια. Ωστόσο, στο σημείο που δολοφονήθηκε ο συνάδελφός μου, υπάρχει σίγουρα κάμερα και η […]

taxi

Στον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε συνάδελφος και φίλος του οδηγού ταξί που εντοπίστηκε δολοφονημένος τα μεσάνυχτα της Τρίτης στην περιοχή της Κηφισιάς:

«Οι κινήσεις του δράστη δείχνουν ότι πρόκειται για έναν πολύ επικίνδυνο άνθρωπο και στις δύο περιπτώσεις, η μάρκα του ταξί ήταν η ίδια. Ωστόσο, στο σημείο που δολοφονήθηκε ο συνάδελφός μου, υπάρχει σίγουρα κάμερα και η αστυνομία πρέπει να το εξετάσει».

«Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός οικογενειάρχης και αναγκαζόταν να δουλεύει βράδυ για ένα καλύτερο μεροκάματο. Τον συνάδελφο που τραυματίστηκε δεν τον γνωρίζω πολύ καλά, αλλά μας προβλημάτισε πολύ το γεγονός ότι η αστυνομία δεν ασχολήθηκε πολύ με το πρώτο περιστατικό» είπε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις