Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γεννηματά: “Απάνθρωπα όσα λένε οι βουλευτές για το δυστύχημα με την πόρσε. Ας σεβαστούμε.”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: “Απάνθρωπα όσα λένε οι βουλευτές για το δυστύχημα με την πόρσε. Ας σεβαστούμε.”

Ακόμα και το τραγικό δυστύχημα της Θήβας, ήταν αφορμή να γίνουν δηλώσεις από τους βουλευτές που αν μη τι άλλο προκάλεσαν αίσθηση. «Όχι άλλη τοξικότητα με λογικές “ταξικότητας”. Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον θάνατο», είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά. «Αυτήν την ώρα πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους που χάθηκαν, τόσα νέα παιδιά […]

gennimata64363

Ακόμα και το τραγικό δυστύχημα της Θήβας, ήταν αφορμή να γίνουν δηλώσεις από τους βουλευτές που αν μη τι άλλο προκάλεσαν αίσθηση.

«Όχι άλλη τοξικότητα με λογικές “ταξικότητας”. Είμαστε όλοι ίσοι απέναντι στον θάνατο», είπε η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

«Αυτήν την ώρα πρέπει να σεβαστούμε τους ανθρώπους που χάθηκαν, τόσα νέα παιδιά και ένα μικρό παιδί, να σεβαστούμε τον πόνο των οικογενειών τους, το πένθος».

Απευθύνοντας έκκληση να πέσουν οι τόνοι αυτές τις δύσκολες ημέρες, η κ. Γεννηματά είπε: «Να κατεβάσουμε τους τόνους και να ασχοληθούμε σοβαρά με το θέμα όταν θα σβήσουν οι προβολείς από το δυστύχημα».

«Δεν υπάρχει περίπτωση μια μάνα που σήμερα πενθεί να πονά λιγότερο ή περισσότερο ανάλογα με την οικονομική της κατάσταση. Είναι απάνθρωπα όσα λέγονται», υπογραμμίζοντας πως όλα τα χρήματα δεν είναι ικανά να καλύψουν αυτόν τον πόνο.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις