Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καβάλα: 18χρονος συνελήφθη για διακίνηση πλαστών ευρώ
ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: 18χρονος συνελήφθη για διακίνηση πλαστών ευρώ

‘Ένας 18χρονος στην Χρυσούπολη Καβάλας προσπάθησε να εξαπατήσει τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες της περιοχής πληρώνοντας τους με  πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ αλλά δεν τα κατάφερε. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό όταν ειδοποιήθηκαν από ιδιοκτήτη καφενείου τον οποίο ο νεαρός προσπάθησε να πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα αλλά έγινε αντιληπτός. Νωρίτερα είχε δοκιμάσει να πράξει το ίδιο […]

ΕΥΡΩ

‘Ένας 18χρονος στην Χρυσούπολη Καβάλας προσπάθησε να εξαπατήσει τουλάχιστον δύο επιχειρηματίες της περιοχής πληρώνοντας τους με  πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον νεαρό όταν ειδοποιήθηκαν από ιδιοκτήτη καφενείου τον οποίο ο νεαρός προσπάθησε να πληρώσει με πλαστό χαρτονόμισμα αλλά έγινε αντιληπτός. Νωρίτερα είχε δοκιμάσει να πράξει το ίδιο σε ένα περίπτερο αλλά πάλι δεν κατέστη δυνατό με τον νεαρό να τρέπεται σε φυγή.

Μέτά από έρευνα που έγινε στον νεαρό δράστη βρέθηκε πάνω του ένα πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, όπως και ακόμη 245 ευρώ που θεωρείται ότι είναι ρέστα από την διακίνηση πλαστών χαρτονομισμάτων. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θύματα της απάτης του 18χρονου έχουν πέσει αρκετά άτομα στην περιοχή. Ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας και του ασκήθηκε δίωξη για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις