Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξυδάκης στο Stern: Η λιτότητα είναι δηλητήριο για την ελληνική οικονομία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξυδάκης στο Stern: Η λιτότητα είναι δηλητήριο για την ελληνική οικονομία

Το περιοδικό Stern σε δημοσίευμά του σχετικά με την ελληνική κρίση σημειώνει πως “Η ελληνική κρίση χρέους είναι πάλι εδώ. Για μια ακόμα φορά η χώρα χρειάζεται δισεκατομμύρια, ενώ αναζωπυρώνεται η αντιπαράθεση με τους δανειστές”. Ενώ στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του τόσο  του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη αλλά και του βουλευτή των ΑΝΕΛ […]

ΞΥΔΑΚΗΣ

Το περιοδικό Stern σε δημοσίευμά του σχετικά με την ελληνική κρίση σημειώνει πως “Η ελληνική κρίση χρέους είναι πάλι εδώ. Για μια ακόμα φορά η χώρα χρειάζεται δισεκατομμύρια, ενώ αναζωπυρώνεται η αντιπαράθεση με τους δανειστές”.

Ενώ στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του τόσο  του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη αλλά και του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημητρίου Καμμένου.

Σύμφωνα με τον κ. Ξυδάκη όλες οι πολιτικές δυνάμεις την χώρας και ευλόγως και η κυβέρνηση συμφωνούν ότι η πολιτική λιτότητας ενίαι εξαιρετικά αρνητική για την Ελλάδα. Ενώ αναφερόμενος στους δανειστές σημειώνει πως “Μας πίεσαν να υπογράψουμε ότι θα πηδήξουμε 20 μέτρα ύψος και τώρα μας τιμωρούν που δεν τα καταφέραμε”.

Ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Καμμένος τονίζει πως “δεν υπάρχει κρίση εμπιστοσύνης μεταξύ δανειστών και Ελλάδας, αλλά μεταξύ των δανειστών και συγκεκριμένα μεταξύ Ευρωπαίων και ΔΝΤ”.

Πηγή: Deutsche Welle

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις