Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γκέρντα Χάσελφελντ : «Κομπογιαννίτης» ο Σουλτς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκέρντα Χάσελφελντ : «Κομπογιαννίτης» ο Σουλτς

Η δημοσκοπική άνοδος που καταγράφεται για το SPD υπό την ηγεσία του Μάρτιν Σούλτς  δημιουργεί εντάσεις στο πολιτικό σύστημα της Γερμανίας, αν και προς  ώρας η καγκελάριος Μέρκελ κρατάει χαμηλούς τόνους. Δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο για την επικεφαλής των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών Γκέρντα Χάσελφελντ η οποία μίλησε με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Μάρτιν Σουλτς αποκαλώντας τον “κομπογιαννίτη” […]

ΓΚΕΡΝΤΑ

Η δημοσκοπική άνοδος που καταγράφεται για το SPD υπό την ηγεσία του Μάρτιν Σούλτς  δημιουργεί εντάσεις στο πολιτικό σύστημα της Γερμανίας, αν και προς  ώρας η καγκελάριος Μέρκελ κρατάει χαμηλούς τόνους.

Δεν ισχύει το ίδιο ωστόσο για την επικεφαλής των Βαυαρών Χριστιανοκοινωνιστών Γκέρντα Χάσελφελντ η οποία μίλησε με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Μάρτιν Σουλτς αποκαλώντας τον “κομπογιαννίτη” σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Neue Osnabrucker Zeitung”.

Ειδικότερα δήλωσε ότι “ενεργεί  σαν κομπογιαννίτης που πείθει κάποιον ότι είναι ασθενής έτσι ώστε να μπορεί στη συνέχεια να πουλήσει μία ακριβή θεραπεία. Αυτό είναι ανέντιμο και επικίνδυνο”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις