Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ζευγάρι μαζί με βαλίτσες και τσάντες μετέφερε στο πορτ μπαγκάζ περισσότερα από 100 κιλά κάνναβης (Photo)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζευγάρι μαζί με βαλίτσες και τσάντες μετέφερε στο πορτ μπαγκάζ περισσότερα από 100 κιλά κάνναβης (Photo)

Του Πέτρου Καρσιώτη Στα πίσω καθίσματα και στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου τους, ανάμεσα σε βαλίτσες και τσάντες, ένα ζευγάρι μετέφερε 109 κιλά ινδικής κάνναβης με σκοπό να τα διοχετεύσει στο εσωτερικό της χώρας. Έπεσαν όμως σε μπλόκο στο Κομπότι της Άρτας, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Αστυνομίας Άρτας […]

Clipboard

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στα πίσω καθίσματα και στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου τους, ανάμεσα σε βαλίτσες και τσάντες, ένα ζευγάρι μετέφερε 109 κιλά ινδικής κάνναβης με σκοπό να τα διοχετεύσει στο εσωτερικό της χώρας.

Έπεσαν όμως σε μπλόκο στο Κομπότι της Άρτας, στο πλαίσιο μιας συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Αστυνομίας Άρτας και της Ασφάλειας Άρτας .

27022017arta004s 27022017arta003s

 Πρόκειται για δύο Έλληνες,  ένα 48χρονος άνδρα και μία 55χρονη γυναίκα, οι οποίοι κατηγορούνται για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία,  οι δύο εμπλεκόμενοι, εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μετά από έρευνα, βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα και στο χώρο των αποσκευών του οχήματος, 58 ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 109 κιλών και 350 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις