Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Από δικηγόρος… πόρνη! Η ξανθιά καλλονή που τα παράτησε όλα για τα χρήματα (photos)
LIFESTYLE

Από δικηγόρος… πόρνη! Η ξανθιά καλλονή που τα παράτησε όλα για τα χρήματα (photos)

Παράτησε τη δικηγορία, για να μπει στην πορνεία η πανέμορφη κοπέλα από τη Βραζιλία, που δεν ήταν ικανοποιημένη από τα χρήματα που της έδινε η καριέρα της, ούτε και από την σκληρή καθημερινότητα που απαιτούσε το επάγγελμα. Μετά τις συμβουλές της μητέρας της που την προέτρεπε να γίνει συνοδός πολυτελείας για το «οικονομικό» που θα […]

ImageHandler

Παράτησε τη δικηγορία, για να μπει στην πορνεία η πανέμορφη κοπέλα από τη Βραζιλία, που δεν ήταν ικανοποιημένη από τα χρήματα που της έδινε η καριέρα της, ούτε και από την σκληρή καθημερινότητα που απαιτούσε το επάγγελμα.

pοrni

Μετά τις συμβουλές της μητέρας της που την προέτρεπε να γίνει συνοδός πολυτελείας για το «οικονομικό» που θα της έλυνε τη ζωή, η Κλαούντια ντε Μάρκι τα παράτησε όλα και μπήκε στον ροζ χώρο.

pro3

«Μια μέρα, η μητέρα μου έβλεπε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου συνοδοί πολυτελείας εξιστορούσαν τη ζωή τους. Σαγηνεύτηκε απ’ όσα παρακολουθούσε και με παρότρυνε να αλλάξω καριέρα», λέει η 34χρονη που είχε κουραστεί από την «εγωπάθεια» των αντρών της δικηγορίας.

pro1

Η Κλαούντια, που στον πρώτο χρόνο της καριέρας της έβγαλε 100.000 αγγλικές λίρες, επιλέγει πολιτικούς ή άντρες της υψηλής κοινωνικής τάξης και παίρνει 150 αγγλικές λίρες την ώρα ή 650 λίρες για όλη τη νύχτα.

pro7

Είναι ιδιαίτερα επιλεκτική και δεν κλείνει δεύτερο ραντεβού σε όποιον δεν την ικανοποιήσει.

Όπως λέει προτιμά τον «οργασμό, πληρωμή και τέλος» και παραδέχεται «ευθαρσώς» πως δεν έχει καλύτεροι από το πρωκτικό σεξ.

pro9

Η 34χρονη είναι πολύ ικανοποιημένη από τα χρήματα και τον τρόπο ζωής που έχει τώρα, ενώ απολαμβάνει και την στήριξη της μητέρας της, που μετακόμισε κοντά της για να την βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού.
pro8

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις