Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

27

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι επιστήμονες το βρήκαν: Ο χρυσός συνδυασμός των “τριών” για τον γυναικείο οργασμό
PLUS

Οι επιστήμονες το βρήκαν: Ο χρυσός συνδυασμός των “τριών” για τον γυναικείο οργασμό

Αμερικανοί επιστήμονες ασχολήθηκαν με το μεγάλο πρόβλημα των γυναικών, αλλά και των συντρόφων τους, σχετικά με τη δυσκολία τους να φτάσουν σε οργασμό. Περισσότεροι από 52.000 άνθρωποι από 18 έως 65 ετών που είχαν σταθερή σχέση, απάντησαν σε ερωτήσεις, με τα αποτελέσματα να καταλήγουν στα τρία κατάλληλα μέτρα που στέλνουν τη γυναίκα στα ουράνια Η […]

o-gunaikeios-orgasmos-mesa-apo-sxolika-peiramata_1.w_hr

Αμερικανοί επιστήμονες ασχολήθηκαν με το μεγάλο πρόβλημα των γυναικών, αλλά και των συντρόφων τους, σχετικά με τη δυσκολία τους να φτάσουν σε οργασμό.

Περισσότεροι από 52.000 άνθρωποι από 18 έως 65 ετών που είχαν σταθερή σχέση, απάντησαν σε ερωτήσεις, με τα αποτελέσματα να καταλήγουν στα τρία κατάλληλα μέτρα που στέλνουν τη γυναίκα στα ουράνια

Η διέγερση των γεννητικών οργάνων, τα παθιασμένα φιλιά αλλά και ο στοματικός έρωτας είναι όπως διαπίστωσαν οι ερευνητές, η χρυσή τριάδα.

Όπως προκύπτει από την έρευνα, αυτός είναι ο κατάλληλος συνδυασμός, καθώς το 80% των ετεροφυλόφιλων γυναικών και το 91% των ομοφυλόφιλων γυναικών έφτανε σχεδόν πάντα σε οργασμό.

CM1ljTrObmtBx3bgfi0E

Το 95% των ετεροφυλόφιλων ανδρών είχαν συνήθως ή πάντα οργασμό κατά τη διάρκεια των σεξουαλικών τους περιπτύξεων, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τις γυναίκες ανερχόταν μόλις στο 65% . Αντίθετα, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 89% για τους ομοφυλόφιλους άνδρες, 86% για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες, ενώ 88% για τους αμφιφυλόφιλους άνδρες και 66% για τις αμφιφυλόφιλες γυναίκες.

Ο αυνανισμός από την άλλη, δεν φαίνεται να είναι αποτελεσματική μέθοδος, καθώς μόνο το 35% των ετεροφυλόφιλων γυναικών έφτανε στην κορύφωση χωρίς τη βοήθεια δεύτερου ατόμου, με το 44% των γυναικών να απαντά ότι δεν έχει δοκιμάσει κάτι τέτοιο σχεδόν ποτέ.

Η μουσική και τα γλυκόλογα που χρησιμοποιούν πολλοί προκειμένου να φτιάξουν ατμόσφαιρα, δεν βοηθούσαν και πολύ, αφού μόνο ένα 20% των γυναικών υποστήριξαν πως το «σ’ αγαπώ» τις «ερέθιζε» τόσο που έφταναν στον πολυπόθητο οργασμό.

Ο David Frederick, επικεφαλής της έρευνας του Πανεπιστημίου Chapman, δηλώνει: «Είχαμε τη σπάνια ευκαιρία να δούμε απαντήσεις από πάνω από 50.000 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων πάνω από 2.000 ομοφυλόφιλων και αμφιφυλόφιλων ανδρών και γυναικών».

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Archives of Sexual Behavior.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις