Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Σκληρή απάντηση των New York Times στον Τραμπ: Ένα σποτάκι που “δεν μπορεί να αντέξει”
ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρή απάντηση των New York Times στον Τραμπ: Ένα σποτάκι που “δεν μπορεί να αντέξει”

Με ένα πολύ “σκληρό” video αποφάσισε μετά από μεγάλο «πόλεμο» να απαντήσει η ιστορική εφημερίδα «New York Times», στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Με απόλυτη προσοχή ώστε να μην τον θίξει ούτε στο κατ’ ελάχιστο, η εφημερίδα που έχει επικρατήσει όλων των υπολοίπων για δεκαετίες, χρησιμοποιεί την «αλήθεια», για να αμυνθεί στην επίθεση του Ντόναλντ […]

TRUMP-VS.-THE-NEW-YORK-TIMES

Με ένα πολύ “σκληρό” video αποφάσισε μετά από μεγάλο «πόλεμο» να απαντήσει η ιστορική εφημερίδα «New York Times», στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με απόλυτη προσοχή ώστε να μην τον θίξει ούτε στο κατ’ ελάχιστο, η εφημερίδα που έχει επικρατήσει όλων των υπολοίπων για δεκαετίες, χρησιμοποιεί την «αλήθεια», για να αμυνθεί στην επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει βάλει στο στόχαστρο όλα τα μεγάλα μέσα, κατηγορώντας τα για ψεύτικες ειδήσεις, ενώ έχει φτάσει στο σημείο να προτείνει στους πολίτες να αγοράσουν τους «New York Times» για να τους βελτιώσει. Διαφορετικά, υποστήριζε, ας βάλει λουκέτο με αξιοπρέπεια.

trump-nytimes-tweet

Ένα τηλεοπτικό σποτ που κυκλοφόρησε χτες το βράδυ από τη μεριά της εφημερίδας, έρχεται να «χτυπήσει» τον Τραμπ, τονίζοντας πως η αλήθεια δεν αντέχεται.

«Η αλήθεια είναι πως το έθνος μας είναι πιο διχασμένο από ποτέ».

Στην συνέχεια, διατηρούνται οι πρώτες μόνο λέξεις, «η αλήθεια είναι», που συμπληρώνονται από δεκάδες άλλες εκφράσεις, ενώ ακούγονται οι φωνές των ανθρώπων που τις έχουν κατά καιρούς δηλώσει.

Οι φωνές σταματούν και στην οθόνη εμφανίζεται η φράση: «Η αλήθεια είναι δύσκολη» Αμέσως μετά, λέει: «Να την βρεις, να την αντέξεις».

«Η αλήθεια είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ», καταλήγει το διάρκειας 30 δευτερολέπτων διαφημιστικό σποτ.

Αναμένουμε με ενδιαφέρουν, το Tweet του Αμερικανού προέδρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις