Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Εμφανίστηκε” ο Τσακαλώτος μετά το αίτημα της ΝΔ: Πότε θα ενημερώσει το κοινοβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Εμφανίστηκε” ο Τσακαλώτος μετά το αίτημα της ΝΔ: Πότε θα ενημερώσει το κοινοβούλιο

Αναταραχή έχει ξεσπάσει, όχι μόνο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό, μετά τις εξελίξεις του Eurogroup και την «εξαφάνιση» του Ευκλείδη Τσακαλώτου. Λίγο νωρίτερα, ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε την παρουσία του κ. Τσακαλώτου και του κ. Χουλιαράκη στην επιτροπή προκειμένου να ενημερώσει το κοινοβούλιο για ό,τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση. Όπως έγινε […]

tsakalotos_5

Αναταραχή έχει ξεσπάσει, όχι μόνο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό, μετά τις εξελίξεις του Eurogroup και την «εξαφάνιση» του Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Λίγο νωρίτερα, ο Βασίλης Κικίλιας ζήτησε την παρουσία του κ. Τσακαλώτου και του κ. Χουλιαράκη στην επιτροπή προκειμένου να ενημερώσει το κοινοβούλιο για ό,τι ειπώθηκε στη συνεδρίαση.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, ο υπουργός Οικονομικών θα μιλήσει την Τρίτη στις 4.00 το μεσημέρι, από το βήμα της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων, για τα μέτρα και τις πιθανότητες να κλείσει η αξιολόγηση με ομαλό τρόπο.

Ο κ. Κικίλιας ανέφερε εκπροσωπώντας τη Νέα Δημοκρατία, πως δεν πρόκειται να ψηφίσουν τα μέτρα: «Να μην ψάχνουν για συνενόχους, την αποκλειστική ευθύνη για μέτρα στη Βουλή έχουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος. Το ερώτημα τίθεται στους βουλευτές πλειοψηφίας και είναι αν αυτοί πάρουν την ευθύνη και θα ψηφίσουν τα μέτρα λαιμητόμο».
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις