Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μέσα σε συνεργείο στο Νέο Κόσμο διέλυαν κλεμμένες μοτοσυκλέτες και πουλούσαν τα ανταλλακτικά
ΕΛΛΑΔΑ

Μέσα σε συνεργείο στο Νέο Κόσμο διέλυαν κλεμμένες μοτοσυκλέτες και πουλούσαν τα ανταλλακτικά

Του Πέτρου Καρσιώτη Μέσα σε συνεργείο δικύκλων στο Νέο Κόσμο, διέλυαν… εις τα εξ ων συνετέθησαν, κλεμμένες μοτοσυκλέτες και πουλούσαν τα ανταλλακτικά. Μετά από πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, προχώρησαν στη σύλληψη  44χρονου Έλληνα και  31χρονου Αλβανού, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει εδώ και […]

ImageHandler

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα σε συνεργείο δικύκλων στο Νέο Κόσμο, διέλυαν… εις τα εξ ων συνετέθησαν, κλεμμένες μοτοσυκλέτες και πουλούσαν τα ανταλλακτικά.

Μετά από πληροφορίες, αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, προχώρησαν στη σύλληψη  44χρονου Έλληνα και  31χρονου Αλβανού, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει εδώ και τρία χρόνια εγκληματική ομάδα, που διέπραττε κλοπές μοτοσυκλετών.

Στη συνέχεια τις μετέφεραν σε συνεργείο που διατηρούσαν στο Νέο Κόσμο, όπου τις αποσυναρμολογούσαν, με σκοπό την πώληση των εξαρτημάτων τους ως ανταλλακτικών.

Επιπλέον και για να μην αποκαλυφθεί η δράση τους, φρόντιζαν προηγουμένως να παραποιούν τα στοιχεία αναγνώρισης των μοτοσυκλετών (αριθμό πλαισίου και αριθμό κινητήρα).

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί επτά περιπτώσεις κλοπών από τις περιοχές του Ζωγράφου, της Καισαριανής του Παγκρατίου και του Νέου Κόσμου, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ανταλλακτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και άλλων περιπτώσεων συνεχίζεται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις