Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Kawhi Leonard: Δεν ξέρει “τι έχει”, αλλά ούτε λόγος για αυτοκίνητο της… “προκοπής”! (photo)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Kawhi Leonard: Δεν ξέρει “τι έχει”, αλλά ούτε λόγος για αυτοκίνητο της… “προκοπής”! (photo)

Μέχρι τώρα, έχουμε συνηθίσει τους αστέρες του αθλητισμού και όχι μόνο, να κυκλοφορούν ντυμένοι με την τελευταία λέξη της μόδας, σε αυτοκίνητα αμέτρητων χιλιάδων ευρώ. Όλα αυτά όμως, δεν λένε απολύτως τίποτα για τον 24χρονο Kawhi Leonard που έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος αμυντικός παίκτης της χρονιάς. Παρά το συμβόλαιό αξίας 94 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε […]

22_kawhi_leonard

Μέχρι τώρα, έχουμε συνηθίσει τους αστέρες του αθλητισμού και όχι μόνο, να κυκλοφορούν ντυμένοι με την τελευταία λέξη της μόδας, σε αυτοκίνητα αμέτρητων χιλιάδων ευρώ.

Όλα αυτά όμως, δεν λένε απολύτως τίποτα για τον 24χρονο Kawhi Leonard που έχει βραβευτεί ως ο καλύτερος αμυντικός παίκτης της χρονιάς.

kawhi_leonard1

Παρά το συμβόλαιό αξίας 94 εκατομμυρίων δολαρίων που υπέγραψε αθλητής του NBA, εξακολουθεί να οδηγεί ένα πολύ παλιό Chevrolet Tahoe του 1997, που το ονομάζει «Gas Guzzler», δηλαδή «Πότης Βενζίνης».

Το έχει μάλιστα από το γυμνάσιο!

chevy-tahoe-1997-640

«Αγαπά το παιχνίδι και αγνοεί όλα τα υπόλοιπα. Είναι επικεντρωμένος σε αυτό που του αρέσει να κάνει, να παίζει όσο καλύτερα μπορεί μπάσκετ», είπε ο Gregg Popovich, ο Αμερικανός προπονητής μπάσκετ.

Εμείς πάντως θαυμάζουμε αυτούς τους διάσημους, που ακολουθούν παρά τα πλούτη έναν ταπεινό τρόπο ζωής.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις