Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

21

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι δύο πιο πιο αποτελεσματικοί τρόποι για μεγαλύτερη “διάρκεια” των αντρών
PLUS

Οι δύο πιο πιο αποτελεσματικοί τρόποι για μεγαλύτερη “διάρκεια” των αντρών

Το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης είναι πλέον τεράστιο και οι παράγοντες που την προκαλούν ακόμα περισσότεροι. Το έντονο στρες, η χαμηλή τεστοστερόνη και η έντονη καθημερινότητα ρίχνουν τον μέσο όρο κάτω από τα 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, ιδέα που απεχθάνονται οι γυναίκες που ζητούν πλέον περισσότερο από 220 λεπτά απόλαυσης. Τι πρέπει, λοιπόν, να […]

to-xronometro-tou-sex-poso-theloun-oi-antres-poso-oi-gunaikes.w_l

Το πρόβλημα της πρόωρης εκσπερμάτισης είναι πλέον τεράστιο και οι παράγοντες που την προκαλούν ακόμα περισσότεροι.

Το έντονο στρες, η χαμηλή τεστοστερόνη και η έντονη καθημερινότητα ρίχνουν τον μέσο όρο κάτω από τα 3 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, ιδέα που απεχθάνονται οι γυναίκες που ζητούν πλέον περισσότερο από 220 λεπτά απόλαυσης.

Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνετε για να αποκτήσετε τη διάρκεια στο σεξ που ονειρεύονται οι γυναίκες;

Ειδικοί λένε, πως δεν πρέπει με τίποτα να επικεντρώνεστε στο σεξ αλλά να βάλετε στο μυαλό σας ό,τι πιο αντι- ερεθιστικό μπορείτε, όπως για παράδειγμα έντομα!

15106diarkeiasex_504_355

Έτσι θα μειώσετε το άγχος σας, διότι όσο σκέφτεστε τον χρόνο σας, τόσο μικρότερος είναι.

Επίσης, οι ειδικοί δεν συστήνουν σε καμία περίπτωση να προχωρήσετε πριν την ερωτική πράξη σε αυνανισμό, καθώς όλα είναι εγκεφαλικά και το ερέθισμα που προκαλεί την πρόωρη εκσπερμάτιση έχει να κάνει κυρίως με το τι ακριβώς σκέφτεστε την ώρα που κάνετε σεξ με τη σύντροφό σας.

Ο ψυχολόγος Ντάβιντ Ρόουλαν αναφέρει πως «όταν σας αρέσει το σεξ, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σκέφτεστε το «τι θα γίνει αν ολοκληρώσω νωρίς»».

Όλα είναι στο μυαλό λοιπόν, οπότε μην σκέφτεστε αν θα παρεξηγηθείτε από την σύντροφο σας και μην κάνετε τίποτα μόνοι σας πριν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις