Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ / Τρομακτικό ατύχημα στο NASCAR (Video)
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρομακτικό ατύχημα στο NASCAR (Video)

Οι αγώνες NASCAR είναι γνωστοί για τα μεγάλα και θεαματικά τους ατυχήματα που προξενούνται από τον πολύ σφιχτό συναγωνισμό. Έτσι, ένα μικρό ακούμπημα ήταν αρκετό, για να γίνει ένα μεγάλο ατύχημα τεσσάρων αυτοκινήτων 5 μόλις γύρους πριν από το τέλος του αγώνα στην διάσημη πίστα Daytona International Speedway. Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για τους υπάλληλους της […]

arca-daytona-2017-justin-fontaine-crash

Οι αγώνες NASCAR είναι γνωστοί για τα μεγάλα και θεαματικά τους ατυχήματα που προξενούνται από τον πολύ σφιχτό συναγωνισμό.

Έτσι, ένα μικρό ακούμπημα ήταν αρκετό, για να γίνει ένα μεγάλο ατύχημα τεσσάρων αυτοκινήτων 5 μόλις γύρους πριν από το τέλος του αγώνα στην διάσημη πίστα Daytona International Speedway.

Χρειάστηκαν αρκετά λεπτά για τους υπάλληλους της ασφάλειας για να βγάλουν τον Τζάστιν Φοντέν μέσα από το τσαλακωμένο αυτοκίνητο δίχως να τον τραυματίσουν.

Ο Φοντέν θα μείνει μερικές μέρες στο Ιατρικό Κέντρο Halifax της Daytona Beach. Ο Φοντέν αν και πονεμένος έκανε δηλώσεις: «Θέλω μόνο να  γνωρίζουν όλοι πως είμαι εντάξει και είμαι ευγνώμων για τον τρόπο και την προσοχή που μου έδωσαν οι άνθρωποι της πίστας. Επίσης θέλω  να ευχαριστήσω την ομάδα Win-Tron Racing που έφτιαξε για μένα ένα τόσο ασφαλές αυτοκίνητο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις