Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα θα σταθεί ξανά στα πόδια της στα μέσα του 2018
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρέγκλινγκ: Η Ελλάδα θα σταθεί ξανά στα πόδια της στα μέσα του 2018

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) Κλάους Ρέγκλινγκ σε δηλώσεις του στη Suddeutsche Zeitung , που δημοσιεύονται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας αναφέρεται ειδικά στο ελληνικό ζήτημα. Πιο συγκεκριμένα δηλώνει πως η Ελλάδα βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στις αγορές, τοποθετώντας την χρονική στιγμή που θα συμβεί αυτό στα μέσα του 2018. Ειδικότερα εκτίμησε πως η […]

ρεγκλινγκ

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) Κλάους Ρέγκλινγκ σε δηλώσεις του στη Suddeutsche Zeitung , που δημοσιεύονται στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας αναφέρεται ειδικά στο ελληνικό ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα δηλώνει πως η Ελλάδα βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στις αγορές, τοποθετώντας την χρονική στιγμή που θα συμβεί αυτό στα μέσα του 2018.

Ειδικότερα εκτίμησε πως η Ελλάδα στα μέσα του 2018 θα “Σταθεί ξανά στα πόδια της και θα μπορεί να δανείζεται μόνη της από τις αγορές. Εάν οι επόμενοι 18 μήνες αξιοποιηθούν καλά, είμαι αισιόδοξος ότι αυτό θα είναι το τελευταίο πρόγραμμα που θα χρειαστεί η Ελλάδα να εφαρμόσει”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις