Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Η στιγμή που ψέκάζουν με δηλητήριο τον Κιμ Γιονγκ Ναμ! (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Η στιγμή που ψέκάζουν με δηλητήριο τον Κιμ Γιονγκ Ναμ! (vid)

Τον γύρο του πλανήτη κάνει το βίντεο-σοκ με τη δολοφονία στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ του Κιμ Γιονγκ Ναμ. Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου. Μπορούμε να διακρίνουμε τον ετεροθαλή αδελφό τους ηγέτη της Βόρειας Κορέας και δευτερόλεπτα αργότερα, μία γυναίκα να τον αρπάζει και να τον κρατάει γερά, ενώ μία άλλη του ψεκάζει […]

im-jong-nam-kim-jong-un-mn

Τον γύρο του πλανήτη κάνει το βίντεο-σοκ με τη δολοφονία στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ του Κιμ Γιονγκ Ναμ.

Τις εικόνες κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου. Μπορούμε να διακρίνουμε τον ετεροθαλή αδελφό τους ηγέτη της Βόρειας Κορέας και δευτερόλεπτα αργότερα, μία γυναίκα να τον αρπάζει και να τον κρατάει γερά, ενώ μία άλλη του ψεκάζει τη δηλητηριώδη ουσία στο πρόσωπο.

Μετά την επίθεση ο Κιμ Γιονγκ Ναμ απευθύνεται σε υπαλλήλους της ασφάλειας του αεροδρομίου και να τους λέει ότι τον ψέκασαν στο πρόσωπο.

Δείτε το βίντεο

Στο «κυνήγι» τεσσάρων Βορειοκορεατών

Τουλάχιστον τρεις από τους τέσσερις ύποπτους Βορειοκορεάτες που αναζητούνται από τις Αρχές, φέρονται να πέταξαν από την Τζακάρτα στο Ντουμπάι, το βράδυ της ημέρες που διαπράχθηκε η δολοφονία, σύμφωνα με αξιωματούχο των αρμόδιων υπηρεσιών ελέγχου στην Ινδονησία.

Τα ονόματα των τριών υπόπτων έχουν γνωστοποιηθεί, ενώ δεν έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα του τέταρτου υπόπτου.

Την Τετάρτη τα αποτελέσματα της νεκροψίας

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας που διενεργήθηκε στο πτώμα του Κιμ Γιονγκ Ναμ, του ετεροθαλή αδελφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, θα δοθούν στη δημοσιότητα την Τετάρτη, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του υπουργού Υγείας της Μαλαισίας.

Αξιωματούχοι από τη Βόρεια Κορέα προσπάθησαν να εμποδίσουν τη διενέργεια της νεκροψίας από τις αρχές της Μαλαισίας, ζητώντας την άμεση μεταφορά της σορού του Κιμ Γιονγκ Ναμ στη Βόρεια Κορέα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις