Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Καταθέσεις που θυμίζουν ταινία τρόμου για την δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ: “Πληρώθηκα για να κάνω φάρσα”
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Καταθέσεις που θυμίζουν ταινία τρόμου για την δολοφονία του Κιμ Γιονγκ Ναμ: “Πληρώθηκα για να κάνω φάρσα”

Εξακολουθεί να καλύπτεται με απόλυτο μυστήριο η δολοφονία του ετεροθαλή αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν, με τις καταθέσεις να πλέκουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο. Μια γυναίκα από την Ινδονησία, που έχει συλληφθεί ως ύποπτη δήλωσε ότι πίστευε πως συμμετείχε σε γυρίσματα τηλεοπτικής φάρσας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC. Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε πως η […]

C8E73687E58D93202208036F49C1DDA1

Εξακολουθεί να καλύπτεται με απόλυτο μυστήριο η δολοφονία του ετεροθαλή αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν, με τις καταθέσεις να πλέκουν τα πράγματα ακόμα περισσότερο.

Μια γυναίκα από την Ινδονησία, που έχει συλληφθεί ως ύποπτη δήλωσε ότι πίστευε πως συμμετείχε σε γυρίσματα τηλεοπτικής φάρσας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC. Ο αρχηγός της αστυνομίας είπε πως η μία από τις δύο γυναίκες που βρίσκονται στα χέρια των Αρχών, υποστήριξε πως πληρώθηκε για να κάνει μια φάρσα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι δυο γυναίκες συνήθιζαν να κάνουν αυτό το «παιχνίδι» σε πολλούς άντρες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως αυτή τη φορά το δηλητήριο θα αφαιρούσε τη ζωή ενός θύματος.

newego_LARGE_t_1101_55264866

Η Siti Aisyah, μία εκ των δύο γυναικών, παραδέχτηκε πως έναντι λίγων δολαρίων, πλησίασε τον Κιμ Γιονγκ Ναμ για να κάνει το γνωστό κόλπο.

Έπειθαν τους περαστικούς να κλείσουν τα μάτια τους και τους ψέκαζαν με νερό.

Όμως τώρα, καμία από τις δύο ύποπτες δεν ήξερε πως το σπρέι έχει θανατηφόρες ουσίες και ψέκασαν τον Βορειοκορεάτη, νομίζοντας πως είναι η γνωστή τους φάρσα.

assets_LARGE_t_1101_55264873_type13148

Οι Αρχές έχουν συλλάβει ακόμα δύο άντρες για την δολοφονία που θυμίζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Τη Δευτέρα το βράδυ, στην πολιτεία Σελανγκόρ , στα χέρια τους «έπεσε» ο Ρι Γιόνγκ Τσολ που έχει γεννηθεί το 1970.

O Κιμ Γιονγκ Ναμ θεωρείται ότι έχει δηλητηριαστεί, ενώ περίμενε να επιβιβαστεί σε πτήση στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ την Δευτέρα.

D24u86RLrpGze685e86S

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις