Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ατρόμητος έβαλε “STOP” στην Ξάνθη (Video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ατρόμητος έβαλε “STOP” στην Ξάνθη (Video)

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στο Περιστέρι και κράτησε τους Ακρίτες στους 33 βαθμούς. Το ματς Στο 42′ από το πουθενά οι Περιστεριώτες με τον Πλατέλλα άνοιξαν το σκορ. Ο Ντάουντα έγινε κάτοχος της μπάλας, έστρωσε στον Πλατέλλα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με […]

Καταγραφή

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 της Ξάνθης στο Περιστέρι και κράτησε τους Ακρίτες στους 33 βαθμούς.

Το ματς

Στο 42′ από το πουθενά οι Περιστεριώτες με τον Πλατέλλα άνοιξαν το σκορ.

Ο Ντάουντα έγινε κάτοχος της μπάλας, έστρωσε στον Πλατέλλα ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα με τους Περιστεριώτες.

Στην επανάληψη και πάλι… κόντρα στη ροή του ματς η Ξάνθη ισοφάρισε. Και αυτό έγινε με ένα πέναλτι-εφεύρεση του διαιτητή Παπαπέτρου.

Ο Γκορμπούνοφ έκανε έξοδο και έπεσε πάνω στους Λαζαρίδη, Λάζιτς με τον ρέφερι να δείχνει την αισχάτη των ποινών. Ο Γιουνές ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκορμπούνοφ φέρνοτνας το ματς στα ίσα.

Όμως είχε και γκολ μιας και ο Τόνσο στο 85′ με σουτ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία του Ζίβκοβιτς και ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Μόνο η αποβολή του Καρασαλίδη καταγράφηκε σαν αξιοσημείωτη φάση στα τελευταία λεπτά με το 2-1 να μένει ως το τέλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κατράνης, Μπάγκα(64′ Μανιάτης), Ούμπιντες, Λημνιός, Πλατέλλας(80′ Λε Ταλέκ), Τόνσο, Ντάουντα(87′ Κυριακίδης)

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Φλίσκας, Ορφανίδης, Σιλά, Καρασαλίδης, Καμαρά(60′ Τριάδης), Ντε Λούκας(76′ Πιτσέλι), Λουσέρο, Λάζιτς, Βασιλακάκης(83′ Λισγάρας), Γιουνές

Δείτε τα γκολ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις