Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

02

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / PLUS / Ο “γητευτής του αιδοίου”: Ένας χειρουργός, μεταμορφώνει τον κόλπο της γυναίκας σε χρόνο dt
PLUS

Ο “γητευτής του αιδοίου”: Ένας χειρουργός, μεταμορφώνει τον κόλπο της γυναίκας σε χρόνο dt

  Οι γυναίκες, θέλουν να είναι σε όλα τέλειες, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταφύγουν γι’ αυτό στην «βαριά» επιστήμη. Κι αφού για όλα πλέον φροντίζουν να είναι στην εντέλεια, τώρα το ενδιαφέρον έχει στραφεί στα απόκρυφα σημεία, με τον κόλπο να είναι προτεραιότητα. Και κανένας δεν είναι πιο κατάλληλος για τη μεταμόρφωση του, από […]

 κοστος1

Οι γυναίκες, θέλουν να είναι σε όλα τέλειες, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταφύγουν γι’ αυτό στην «βαριά» επιστήμη.

Κι αφού για όλα πλέον φροντίζουν να είναι στην εντέλεια, τώρα το ενδιαφέρον έχει στραφεί στα απόκρυφα σημεία, με τον κόλπο να είναι προτεραιότητα.

labiaplastyΚαι κανένας δεν είναι πιο κατάλληλος για τη μεταμόρφωση του, από τον Ιρανό χειρουργό, καθηγητή Αμίρ Μαρασί, που μπορεί να μικρύνει τα «χείλη» του αιδοίου, να κάνει πιο ευαίσθητο το σημείο «G», ακόμη και να σφίξει τις «χορδές» στην κλειτορίδα.

Όλα άρχισαν όταν ο καθηγητής δοκίμασε τις ιδέες του με σιλικόνη, φτιάχνοντας τον τέλειο κατά τη γνώμη του γυναικείο κόλπο.

Κάνοντας το και πράξη, οι γυναίκες ξετρελάθηκαν και μέχρι τώρα έχει κάνει πάνω από 400 χειρουργικές επεμβάσεις στα στο ιατρείο του στο Μπρούκλιν. Πολλές από τις πελάτισσες μάλιστα είναι πολύ γνωστά ονόματα.

Ο καθηγητής Μαρασί, είναι γνωστός με το ψευδώνυμο VW, από τα αρχικά των λέξεων «Vagina Whisperer» που σημαίνει «Ο γητευτής του αιδοίου» και μπορεί μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες να κάνει τον γυναικείο κόλπο τέλειο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «New York Post».

amirmarashi17.2.2017

«Στόχος της επέμβασης είναι να ενισχύσουμε την αυτοπεποίθηση της γυναίκας, να της εξασφαλίσουμε καλύτερο σεξ με περισσότερους οργασμούς από ό, τι έχει ονειρευτεί», λέει ο γιατρός, που υπόσχεται στις γυναίκες να κάνει πιο όμορφα τα γεννητικά τους όργανα και να τους δώσει το χρώμα και το σχήμα που θέλουν

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις