Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Χειμώνας 2017”: Τούρκοι στρατιώτες εκπαιδεύονται στους -25 βαθμούς Κελσίου (video)
ΚΟΣΜΟΣ

“Χειμώνας 2017”: Τούρκοι στρατιώτες εκπαιδεύονται στους -25 βαθμούς Κελσίου (video)

Ένα πολύ εντυπωσιακό video έδωσε ο τουρκικός στρατός στη δημοσιότητα, που δείχνει τους στρατιώτες να εκπαιδεύονται σε συνθήκες αφόρητου ψύχους, για την ακρίβεια στους -25 βαθμούς Κελσίου! Οι σκληρές ασκήσεις διεξήχθησαν στην βορειανατολική επαρχία Καρς με την παρουσία αξιωματούχων από την Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν, 40 στρατιωτικών ακολούθων από διάφορες χώρες, εκπροσώπων βιομηχανιών κατασκευής οπλικών συστημάτων, εκπροσώπων […]

ImageHandler

Ένα πολύ εντυπωσιακό video έδωσε ο τουρκικός στρατός στη δημοσιότητα, που δείχνει τους στρατιώτες να εκπαιδεύονται σε συνθήκες αφόρητου ψύχους, για την ακρίβεια στους -25 βαθμούς Κελσίου!

2_d

Οι σκληρές ασκήσεις διεξήχθησαν στην βορειανατολική επαρχία Καρς με την παρουσία αξιωματούχων από την Γεωργία και το Αζερμπαϊτζάν, 40 στρατιωτικών ακολούθων από διάφορες χώρες, εκπροσώπων βιομηχανιών κατασκευής οπλικών συστημάτων, εκπροσώπων μη κυβερνητικών οργανώσεων και με κυβερνητικούς αξιωματούχους. Συμμετείχαν και μονάδες της πολεμικής αεροπορίας και της αεροπορίας στρατού.

1_d

Στην σκληραγώγηση που ονομάζεται «Χειμώνας 2017», πήραν μέρος 1.378 άτομα, 330 οχήματα διαφορετικών τύπων και 1.281 όπλα διαφόρων μοντέλων και μεγεθών.

3_d

Στόχος είναι η σκληρή εκπαίδευση των στρατιωτών, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται με επιτυχία σε αποστολές, ακόμη και τον φονικό χειμώνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις