Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άννα Καραμανλή για Δήμο Βερύκιο: “Καμία δημοσιογραφική δεοντολογία, περιμένω συγγνώμη”
ΕΛΛΑΔΑ

Άννα Καραμανλή για Δήμο Βερύκιο: “Καμία δημοσιογραφική δεοντολογία, περιμένω συγγνώμη”

Φανερά οργισμένη είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή, μετά τη δήλωση του Δήμου Βερύκιου πως η κ. Καραμανλή πληρώνεται ακόμα από τη δημόσια τηλεόραση για την δουλειά της ως δημοσιογράφος στο κανάλι παλαιότερα. Σε ανακοίνωση της η κ. Καραμανλή επισημαίνει ότι: «Σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ALPHA με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο […]

ImageHandler

Φανερά οργισμένη είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή, μετά τη δήλωση του Δήμου Βερύκιου πως η κ. Καραμανλή πληρώνεται ακόμα από τη δημόσια τηλεόραση για την δουλειά της ως δημοσιογράφος στο κανάλι παλαιότερα.

Σε ανακοίνωση της η κ. Καραμανλή επισημαίνει ότι: «Σε πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του ALPHA με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος αναφέρθηκε στο όνομα μου, λέγοντας ψευδώς  ότι κέρδισα ένα εξωτικό ταξίδι στην κοπή της πίτας της ΕΡΤ Α.Ε. Επίσης ανέφερε ότι  – παρά τη βουλευτική μου ιδιότητα -πληρώνομαι και από την ΕΡΤ».

«Ενημερώνω τον κύριο Βερύκιο ότι τελώ σε αναστολή καθηκόντων από το 2012 και φυσικά δεν έχω καμία απολαβή από την Δημόσια τηλεόραση».

Όσο για το δώρο της πρωτοχρονιάτικης πίτας που κέρδισε η βουλευτής, υπογραμμίζει πως πράγματι υπήρχε το όνομα της στην κλήρωση και λέει: «Το δώρο που κέρδισα ήταν μια τηλεόραση την οποία την ίδια στιγμή δώρισα στο ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ως μια απειροελάχιστη συνεισφορά  στο τεράστιο έργο που επιτελεί».

«Τα κίνητρά του δεν είμαι σε θέση να τα γνωρίζω. Αυτό που γνωρίζω με σιγουριά είναι ότι δεν τήρησε κανένα κανόνα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αφού δεν μπήκε καν στον κόπο να κάνει το στοιχειώδες  ρεπορτάζ.

Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Βερύκιος θα έχει την ελάχιστη γενναιότητα να αποκαταστήσει άμεσα, την Δευτέρα, την αλήθεια μέσα από την ίδια εκπομπή. Διαφορετικά θα σημαίνει  ότι στόχος του ήταν η δημιουργία εντυπώσεων και η κατασυκοφάντησή μου. Στοιχεία που δεν τιμούν τη δημοσιογραφική του ιδιότητα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις