Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Καίει καρδιές ο Τριντό: Οι άντρες τον θαυμάζουν, οι γυναίκες τον τραβούν με τα κινητά τους (pic- vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Καίει καρδιές ο Τριντό: Οι άντρες τον θαυμάζουν, οι γυναίκες τον τραβούν με τα κινητά τους (pic- vid)

Για ακόμη μία φορά ο γοητευτικός Τζάστιν Τριντό, μάγεψε τους πάντες, τόσο με την εμφάνιση του όσο και με τον πολιτικό του «αέρα». Στην πρώτη ομιλία Καναδού πρωθυπουργού στο κοινοβούλιο που καταγράφεται στην ιστορία, ο Τριφτό απευθυνόμενος στους ευρωβουλευτές, έδωσε τα εύσημα για την απόφαση τους να στηρίξουν το ελεύθερο εμπόριο ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση […]

ImageHandler

Για ακόμη μία φορά ο γοητευτικός Τζάστιν Τριντό, μάγεψε τους πάντες, τόσο με την εμφάνιση του όσο και με τον πολιτικό του «αέρα».

Στην πρώτη ομιλία Καναδού πρωθυπουργού στο κοινοβούλιο που καταγράφεται στην ιστορία, ο Τριφτό απευθυνόμενος στους ευρωβουλευτές, έδωσε τα εύσημα για την απόφαση τους να στηρίξουν το ελεύθερο εμπόριο ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Καναδά.

Η απόφαση αυτή που εγκρίθηκε χθες από την ολομέλεια, καταργεί σε ποσοστό 99% τους δασμούς, και προάγει την συνεργασία της χώρας με την ευρωζώνη σε όλους τους τομείς.

tridophotos

Ο Καναδός πρωθυπουργός, εξέπληξε το κοινοβούλιο με το ταλέντο του στην ομιλία, με τις γυναίκες να έχουν σηκώσει τα κινητά τους και να καταγράφουν τον Τριντό.

«Όλος ο κόσμος επωφελείται από μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα και ένα άνευ προηγουμένου μοντέλο για ειρηνική συνεργασία», ανέφερε ο Τριντό, σε μια ιστορική ομιλία, καθώς δεν έχει μιλήσει ποτέ ξανά Καναδός πρωθυπουργός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

trudeau-japan-20160525

Ο Τριντό θα επισκεφθεί το Βερολίνο όπου θα έχει συνομιλίες με τον απερχόμενο πρόεδρο της Γερμανίας, Γιοαχίμ Γκάουκ και θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ.

Οι πολιτικοί αναλυτές μάλιστα μίλησαν με τα καλύτερα για τη ρητορική του Τριντό, που φαίνεται πως εκτός των άλλων, προκαλεί πολύ το ενδιαφέρον των γυναικών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις