Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Eίμαι Έλληνας!»: O Αντετοκούνμπο με παιδιά στο Μπρούκλιν (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Eίμαι Έλληνας!»: O Αντετοκούνμπο με παιδιά στο Μπρούκλιν (vid)

Η καλύτερη διαφήμιση στις ΗΠΑ για την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούνμπο.  Μάλιστα, η ομογένεια δεν χάνει ευκαιρία για να του εκδηλώσει την αγάπη της  και να του δείξει πόσο περήφανη νιώθει. Ομογενείς βρέθηκαν και στο Μπρούκλιν για να αποθεώσουν τον Greek Freak. Στον αγώνα των Μπακς με τους Νετς, μαθητές […]

giannis (2)

Η καλύτερη διαφήμιση στις ΗΠΑ για την Ελλάδα το τελευταίο διάστημα ακούει στο όνομα Γιάννης Αντετοκούνμπο.  Μάλιστα, η ομογένεια δεν χάνει ευκαιρία για να του εκδηλώσει την αγάπη της  και να του δείξει πόσο περήφανη νιώθει.

Ομογενείς βρέθηκαν και στο Μπρούκλιν για να αποθεώσουν τον Greek Freak.

giannis

Στον αγώνα των Μπακς με τους Νετς, μαθητές από ελληνικό ορθόδοξο σχολείο με ελληνικές σημαίες δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για τον νέο σούπερ σταρ του NBA.

Στο ημίχρονο από τα μεγάφωνα ακούστηκαν ελληνικά τραγούδια, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Αντετοκούνμπο φωτογραφήθηκε με τους μικρούς θαυμαστές του.

Δείτε τη φωτογραφία

Εμφάνιση για  All Star Game

Μάγεψε… πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδηγώντας τους Μπακς στη νίκη με 129-125.

Ο 22χρονος είχε 33 πόντους (7/10 δίποντα, 13/24 δίποντα, 0/1 τρίποντο), 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 τάπα και ούτε ένα λάθος σε 39 λεπτά.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις