Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οπισθοχώρηση… ΑΝΕΛ: Ας πάρουμε τα μέτρα να τελειώνουμε! (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οπισθοχώρηση… ΑΝΕΛ: Ας πάρουμε τα μέτρα να τελειώνουμε! (video)

«Εγώ πιστεύω ότι όλα τα μέρη πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους όλα τα μέρη,  όλα τα μέρη, και να βγούμε σε μία συμφωνία», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος σε όσα δήλωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Ο κ.Καμμένος, σε παρέμβασή του σε εκπομπή […]

590_80396134bec7a3221b9f8bcfee6a18c6

«Εγώ πιστεύω ότι όλα τα μέρη πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους όλα τα μέρη,  όλα τα μέρη, και να βγούμε σε μία συμφωνία», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος, αναφερόμενος σε όσα δήλωσε ο Πιέρ Μοσκοβισί, μετά τη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο κ.Καμμένος, σε παρέμβασή του σε εκπομπή της ΕΡΤ, χαρακτήρισε «καλή» τη δήλωση του Ευρωπαίου Επιτρόπου, Πιέρ Μοσκοβισί, έξω από το υπουργείο Οικονομικών, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, υπογραμμίζοντας: «Εγώ πιστεύω ότι όλα τα μέρη πρέπει να κάνουν ένα βήμα πίσω, να υλοποιήσουν τις δεσμεύσεις τους όλα τα μέρη, όλα τα μέρη, και να βγούμε σε μία συμφωνία, διότι η αξιολόγηση μπορεί να κλείσει χωρίς μέτρα, είναι σαφές αυτό. Είναι άλλο το κομμάτι της αξιολόγησης, άλλο η εμπλοκή του ΔΝΤ. Όπως είπε ο κ. Τσακαλώτος, και προς τιμήν του, σε μία εξαιρετική συνέντευξη τις προάλλες στον κ. Χατζηνικολάου είπε ότι είμαστε και λίγο πίσω στα μέτρα που έπρεπε να έχουμε πάρει. Έ, ας τα πάρουμε να τελειώνουμε. Δεν υπήρχαν μέτρα για την αξιολόγηση. Η αξιολόγηση τελειώνει χωρίς μέτρα, το ζήτημα είναι βαθιά πολιτικό».

Δείτε τις δηλώσεις του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις