Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τον “έγδυσε” με τα μάτια η Ιβάνκα τον Τρίντο: Χημεία και πολύ… σιρόπι (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Τον “έγδυσε” με τα μάτια η Ιβάνκα τον Τρίντο: Χημεία και πολύ… σιρόπι (photos)

Δεν ξέρουμε αν μιλάνε σήμερα με τους συζύγους, όμως τα βλέμματα που αντάλλαξαν χθες η Ιβάνκα και ο Τριντό, κάνουν τον γύρο του κόσμου. Η πανέμορφη κόρη του Τραμπ, δεν πήρε τα μάτια της από τον Καναδό πρωθυπουργό, που είναι ούτως ή άλλως διάσημος για τις καρδιές των γυναικών που έχει κάψει. Οι κάμερες δεν […]

a87ff679a2f3e71d9181a67b7542122c-16

Δεν ξέρουμε αν μιλάνε σήμερα με τους συζύγους, όμως τα βλέμματα που αντάλλαξαν χθες η Ιβάνκα και ο Τριντό, κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η πανέμορφη κόρη του Τραμπ, δεν πήρε τα μάτια της από τον Καναδό πρωθυπουργό, που είναι ούτως ή άλλως διάσημος για τις καρδιές των γυναικών που έχει κάψει.

ImageHandler Canadian Prime Minister Justin Trudeau and Ivanka Trump, daughter of President Donald Trump, listen during a meeting with women business leaders in the Cabinet Room of the White House in Washington, Monday, Feb. 13, 2017. (AP Photo/Evan Vucci)

Οι κάμερες δεν αγνόησαν το φλερτ που αιωρείτο ανάμεσα τους και οι φωτογραφίες απαθανατίζουν με τον καλύτερο τρόπο, όπως πάντα άλλωστε, την χημεία που αναπτύχθηκε μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή.

ivanka70888 ivanka5 ImageHandler

Ο Τζάστιν Τριντό και η Ιβάνκα Τραμπ είναι όπως γνωρίζουμε παντρεμένοι, όμως αυτό δεν απαγορεύει σε κανέναν να αισθανθεί καταγοητευμένος από κάποιον άλλον.

Δεν ξέρουμε οι σύζυγοι τι λένε για αυτό βέβαια, αλλά προφανώς δεν θα μάθουμε και ποτέ. Σημασία έχει, πως το βλέμμα της Ιβάνκα ξεχειλίζει από θαυμασμό.

image ivanka1

«Παθιασμένη η κόρη του Τραμπ με όλα όσα έλεγε ο Τριντό», γράφουν τα tabloids.

ivanka6

Με όσα έλεγε, με τα ταλέντα του, ή με τον ίδιο;

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c-21.jpg.pagespeed.ce.2RuEOT9qR7

Ας κρίνει ο καθένας μόνος του!

Ivanka Trump looks toward Canadian Prime Minister Justin Trudeau (L) during U.S. President Donald Trump's roundtable discussion on the advancement of women entrepreneurs and business leaders at the White House in Washington, U.S. February 13, 2017. REUTERS/Kevin Lamarque

Ivanka Trump looks toward Canadian Prime Minister Justin Trudeau (L) during U.S. President Donald Trump’s roundtable discussion on the advancement of women entrepreneurs and business leaders at the White House in Washington, U.S. February 13, 2017. REUTERS/Kevin Lamarque

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις