Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θύελλα αντιδράσεων με την καταγγελία Moby: “O Tραμπ εκβιάζεται από τη Ρωσία με έκφυλο τρόπο”
ΚΟΣΜΟΣ

Θύελλα αντιδράσεων με την καταγγελία Moby: “O Tραμπ εκβιάζεται από τη Ρωσία με έκφυλο τρόπο”

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με την δήλωση του τραγουδιστή Moby, πως η Μόσχα εκβιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ με πολύ άσχημο και χυδαίο τρόπο. Με μια ανάρτηση του στο Facebook, υποστηρίζει πως έχει επαφές με ανθρώπους της Ουάσιγκτον, οι οποίοι του μετέφεραν ακριβείς πληροφορίες για τον πρόεδρο της Αμερικής. Ο Moby κατηγόρησε την κυβέρνηση Τραμπ πως […]

moby_hires-750x500

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με την δήλωση του τραγουδιστή Moby, πως η Μόσχα εκβιάζει τον Ντόναλντ Τραμπ με πολύ άσχημο και χυδαίο τρόπο.

Με μια ανάρτηση του στο Facebook, υποστηρίζει πως έχει επαφές με ανθρώπους της Ουάσιγκτον, οι οποίοι του μετέφεραν ακριβείς πληροφορίες για τον πρόεδρο της Αμερικής.

Ο Moby κατηγόρησε την κυβέρνηση Τραμπ πως συνεργάζεται στενά με τη Ρωσία από την πρώτη στιγμή, ενώ αναφέρθηκε σε πολύ έκφυλα πράγματα που χρησιμοποιούν οι Ρώσοι για να εκβιάσουν τον Τραμπ.

facebook-moby-1

Όπως γράφει στην καταγγελία του, υπάρχουν σχέδια για «να διώξουν τον Τραμπ» ενώ «μυστικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο εργάζονται για να συγκεντρώσουν πληροφορίες που θα οδηγήσουν σε υψηλόβαθμες αποχωρήσεις και τελικά στην προσαγωγή του Αμερικανού προέδρου ενώπιον της δικαιοσύνης».

«Τα γράφω αυτά ώστε όταν/αν συμβούν αυτά θα υπάρχει μια προηγούμενη δημόσια καταγραφή. Αυτές είναι τρομακτικές στιγμές καθώς έχουμε έναν ανίκανο πρόεδρο που “ανήκει” σε μια ξένη δύναμη», υποστηρίζει κλείνοντας, ενώ μιλά και για πόλεμο που θα κηρύξει η Αμερική στο Ιράν.

Τα σχόλια για την ανάρτηση του ήταν πολλά, με κάποιους να συμφωνούν, ενώ άλλους να περιμένουν την απάντηση του προέδρου.

facebook-moby-2

Δεν έλειψαν και αυτοί, που τον «χλεύασαν», παραπέμποντας  στην περίπτωση της Κόρτνεϊ Λαβ η οποία το 2014 υποστήριξε ότι είχε βρει τα συντρίμμια της πτήσης της Malaysia Airlines.

Η απάντηση του Moby στο Instagram ήταν πολύ ειρωνική: «γεια σας, είμαι απλά ένας κλόουν. Δηλαδή μπορεί να μην υπάρχει σχέδιο της κυβέρνησης για πόλεμο με το Ιράν. Και ίσως ο εσωτερικός κύκλος του Τραμπ να μην είναι γεμάτος με Pώσους πράκτορες. Και ίσως η Ρωσία δεν έχει πληροφορίες για τον Τραμπ. Και ίσως οι αδερφοί Κοχ και οι φίλοι του δεν ψάχνουν ευκαιρία να τον διώξουν από τον Λευκό Οίκο. Απλά μην κοιτάτε προσεκτικά την υπόθεση Φλιν και το USS Cole και τους ρώσους που έχουν εξαφανιστεί ή πέθαναν πρόσφατα και τι συμβαίνει στην Ουκρανία. Ξανά είμαι απλά ένας φαλακρός κλόουν που πιθανόν δεν ξέρει τίποτα. Πάω τώρα να φτιάξω ορισμένα ζώα από μπαλόνια».

Hey, I’m just a clown. I mean, maybe there isn’t a #trump administration plan to go to war with Iran. And maybe trump’s inner circle isn’t filled with Russian operatives. And maybe russia Doesn’t have utterly damning info on trump that’s keeping him under their thumb. And maybe the Koch bros and their pals aren’t looking at options to get trump out of the White House. Just don’t look too closely at Flynn and manafort and the uss Cole and the Russians who’ve disappeared or died recently and what’s currently happening in the Ukraine. Again, I’m just a bald clown who probably knows nothing. I’m going to go make some balloon animals now.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη moby XⓋX (@moby) στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις