Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Φίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τις αυταπάτες βρίσκεται σταθερά στον αντίποδα της λιτότητας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ παρά τις αυταπάτες βρίσκεται σταθερά στον αντίποδα της λιτότητας

Ο πρώην υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης σε άρθρο του στην εφημερίδα “Αληθινές Ειδήσεις” σημειώνει σε άρθρο του για την αντιπαράθεση που διενεργείται στην Ευρώπη για το ελληνικό ζήτημα πως “την αντιπαράθεση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα λάθη, τις αυταπάτες και τον κακό υπολογισμό των συσχετισμών δυνάμεων στην περίοδο της πρώτης διακυβέρνησης, κράτησε μια σταθερή […]

ΦΙΛΗΣ

Ο πρώην υπουργός Παιδείας κ. Νίκος Φίλης σε άρθρο του στην εφημερίδα “Αληθινές Ειδήσεις” σημειώνει σε άρθρο του για την αντιπαράθεση που διενεργείται στην Ευρώπη για το ελληνικό ζήτημα πως “την αντιπαράθεση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα λάθη, τις αυταπάτες και τον κακό υπολογισμό των συσχετισμών δυνάμεων στην περίοδο της πρώτης διακυβέρνησης, κράτησε μια σταθερή θέση στο πλευρό των δυνάμεων που αγωνίζονται να χαλαρώσει η θηλιά της λιτότητας και να ανοίξει ο δρόμος για μια κοινωνική και αλληλέγγυα Ευρώπη”.

Περαιτέρω επισημαίνει ότι “είναι σημαντικό σημαντικό ότι πολλές δυνάμεις στην Ευρώπη όπως ο πρόεδρος Γιούνκερ, δεν καταλογίζουν πλέον στην Ελλάδα ευθύνη για το κλείσιμο της αξιολόγησης, επαινούν την πρόοδο της χώρας και εγκαλούν τον κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ για ιδεοληψίες, τυχοδιωκτισμούς και παιχνίδια με το Grexit”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις