Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βερολίνο: Ελλάδα και θεσμοί μπορούν να βρουν μία καλή και εποικοδομητική λύση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βερολίνο: Ελλάδα και θεσμοί μπορούν να βρουν μία καλή και εποικοδομητική λύση

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Steffen Seibert,σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την πορεία των ελληνικών διαπραγματεύσεων, διατήρησε μια σχετικά ήπια στάση, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι “Ελλάδα και θεσμοί μπορούν να βρουν μία καλή και εποικοδομητική λύση”. Ενώ τόνισε περαιτέρω πως την Παρασκευή που είναι προγραμματισμένες συνομιλίες είναι δυνατόν να βρεθεί λύση […]

Ο εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, Steffen Seibert,σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την πορεία των ελληνικών διαπραγματεύσεων, διατήρησε μια σχετικά ήπια στάση, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι “Ελλάδα και θεσμοί μπορούν να βρουν μία καλή και εποικοδομητική λύση”.

Ενώ τόνισε περαιτέρω πως την Παρασκευή που είναι προγραμματισμένες συνομιλίες είναι δυνατόν να βρεθεί λύση και να σταλεί ένα αισιόδοξο μήνυμα. 

Εξάλλου στον ξένο τύπο αναφέρεται πως δήλωσε “Πιστεύω ότι μπορούμε να βρούμε έναν καλό και εποικοδομητικό τρόπο για να προχωρήσουμε”.

Ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης έχουν συμπεριφερθεί με αλληλεγγύη στην Ελλάδα για πολλά έτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις