Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θεοδωράκης : Αυτό που προέχει είναι η χώρα-Πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοδωράκης : Αυτό που προέχει είναι η χώρα-Πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση

Ο  Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” αναφερόμενος στην αξιολόγηση ισχυρίστηκε για την κυβέρνηση πως “Αυτά που τώρα δεν υπογράφουν, θα τα υπογράψουν σε πολύ χειρότερη μορφή στο τέλος της άνοιξης, όταν η πιστωτική ασφυξία θα είναι τεράστια”. Ενώ αναφορικά με την έκδηλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης υποστήριξε “Ήμουν υπέρ του γρήγορου “χτυπήματος” το […]

Ο  Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη” αναφερόμενος στην αξιολόγηση ισχυρίστηκε για την κυβέρνηση πως “Αυτά που τώρα δεν υπογράφουν, θα τα υπογράψουν σε πολύ χειρότερη μορφή στο τέλος της άνοιξης, όταν η πιστωτική ασφυξία θα είναι τεράστια”.

Ενώ αναφορικά με την έκδηλη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης υποστήριξεΉμουν υπέρ του γρήγορου “χτυπήματος” το φθινόπωρο, αλλά ο κ. Τσίπρας μπήκε στη λογική “να τραβήξουμε τη διαπραγμάτευση στα άκρα και να κουράσουμε τους δανειστές. Τώρα ξυπνάνε οι ακραίοι του συστήματος κι έχουν διάφορες παράλογες απαιτήσεις. Αυτό είναι προϊόν ενός λαθεμένου σχεδιασμού διαπραγμάτευσης”

Ενώ σε ερώτηση που του έγινε αναφορικά με την στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι σε ενδεχόμενη ψηφοφορία στην Βουλή δήλωσε πως θα ψηφίσει ότι θεωρηθεί θετικό για την χώρα, αλλά “το Κίνημα δεν θα πάρει το βάρος μίας διαπραγμάτευσης που δεν έκανε”, σημείωσε.

Ενώ σε ότι αφορά στις σημαντικές αποχωρήσεις στελεχών από το Ποτάμι επεσήμανε πως κάποιοι “δοξάζοντας το παλιό κομματικό παρελθόν της χώρας αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να παραμείνουν σε ένα μικρό κόμμα και πέφτουν στην αγκαλιά είτε της ΝΔ, είτε του ΠΑΣΟΚ”.

Παράλληλα για την πολιτική πρωτοβουλία Διαμαντοπούλου-Ραγκούση-Φλωρίδη, δήλωσε πως “ο Κίνημα ενίσχυσε τις πρωτοβουλίες των τριών στις εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν. Αυτό που μας ενώνει, ή θα μας ενώσει αύριο με κάποιους σε μια προσπάθεια, είναι η οπτική τους για το μέλλον της χώρας κι όχι αυτά που κάνανε πριν 10 χρόνια”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις