Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μόλις είχε παντρευτεί και διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με 14χρονη μαθήτρια της! (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Μόλις είχε παντρευτεί και διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με 14χρονη μαθήτρια της! (video)

Οι φωτογραφίες στο Facebook της 32χρονης καθηγήτριας , έδειχναν μια γυναίκα που ήταν τρισευτυχισμένη με τον άντρα που μόλις είχε παντρευτεί. Κι όμως τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Η Κάμριν Ζελιγκέρ από την Καλιφόρνια, διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με μια 14χρονη μαθήτρια της για αρκετούς μήνες! Το θέμα αποκαλύφθηκε και όπως ήταν φυσικό απολύθηκε από το […]

ImageHandlerM9C9TBJS

Οι φωτογραφίες στο Facebook της 32χρονης καθηγήτριας , έδειχναν μια γυναίκα που ήταν τρισευτυχισμένη με τον άντρα που μόλις είχε παντρευτεί.

Κι όμως τα πράγματα δεν ήταν καθόλου έτσι. Η Κάμριν Ζελιγκέρ από την Καλιφόρνια, διατηρούσε σεξουαλικές επαφές με μια 14χρονη μαθήτρια της για αρκετούς μήνες!

Το θέμα αποκαλύφθηκε και όπως ήταν φυσικό απολύθηκε από το σχολείο και οι Αρχές την συνέλαβαν, με την ίδια να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Οι γονείς της ανήλικης, σοκαρισμένοι δήλωσαν πως πράγματι η 32χρονη καθηγήτρια της την έπαιρνε από την τάξη για να περνούν πολύ χρόνο μαζί.

«Από τον τρόπο που φερόταν στα παιδιά και γενικώς όπως ήταν η ίδια, ποτέ δεν θα το υποψιαζόμουν, ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι θα έκανε κάτι τέτοιο», δήλωσε μια μητέρα σε τοπικά μέσα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις