Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Right Cup: Η πανέξυπνη κούπα που μας κάνει να πίνουμε περισσότερο νερό! (photos)
PLUS

Right Cup: Η πανέξυπνη κούπα που μας κάνει να πίνουμε περισσότερο νερό! (photos)

Το νερό, αποτελεί για τον οργανισμό μας το καλύτερο φάρμακο, όμως οι περισσότεροι από μας δυστυχώς αποφεύγουμε την κατανάλωση του! Πάνω σε αυτή την παράλειψη των ανθρώπων και το κακό που αυτό προκαλεί στην υγεία μας, στηρίχτηκε η απίστευτη ιδέα του του Άιζακ Λαβί, ιδρυτή και CEO της νεοϋρκέζικης startup που έφερε στην αγορά μια […]

maxresdefault

Το νερό, αποτελεί για τον οργανισμό μας το καλύτερο φάρμακο, όμως οι περισσότεροι από μας δυστυχώς αποφεύγουμε την κατανάλωση του!

Πάνω σε αυτή την παράλειψη των ανθρώπων και το κακό που αυτό προκαλεί στην υγεία μας, στηρίχτηκε η απίστευτη ιδέα του του Άιζακ Λαβί, ιδρυτή και CEO της νεοϋρκέζικης startup που έφερε στην αγορά μια κούπα που ξεγελά τον εγκέφαλο.

lxamb6xin1rdwr5mkbwu

Το Right Cup δίνει την αίσθηση πως το νερό που πίνουμε έχει γεύση φρούτου ή αναψυκτικού, με αποτέλεσμα να πίνουμε πολύ περισσότερο. Η έξυπνη κούπα, περιέχει πλαστικό με άρωμα φρούτου σε συνδυασμό με μία τεχνολογία απελευθέρωσης γλυκιάς γεύσης.

Ο δημιουργός του, απέκτησε την ιδέα όταν στα 30 του διαγνώστηκε με διαβήτη και του απαγορεύτηκε η κατανάλωση αναψυκτικών.

wsv3wrhjcjql6jctn2uc

Έτσι, κατασκεύασε αυτή την κούπα, από ασφαλή υλικά και εγκεκριμένα από τον FDA, που απευθύνεται σε γονείς, σε όσους προσπαθούν να αδυνατίσουν, σε διαβητικούς αλλά και σε όσους θέλουν να αποφύγουν τα επικίνδυνα αναψυκτικά.

yxz8sdziyax9blswskmu

Το άρωμα, που προς το παρόν είναι λάιμ, πορτοκάλι, βατόμουρο, μήλο, ροδάκινο και κοκακόλα, διαρκεί για έξι μήνες, ενώ η συχνή χρήση της κάνει πιο έντονη τη γεύση καθώς ο εγκέφαλος αντιλαμβάνεται σταδιακά τη νέα γευστική εμπειρία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις