Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το αγοράκι που πηγαίνει κάθε μέρα στον τάφο του δίδυμου αδερφού του και “τα λένε” (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Το αγοράκι που πηγαίνει κάθε μέρα στον τάφο του δίδυμου αδερφού του και “τα λένε” (photos)

Μια πολύ θλιβερή ιστορία, ταυτόχρονα όμως πολύ γλυκιά, δείχνει το μεγαλείο της αδελφικής αγάπης. Ο μικρός Walker, δεν γνώρισε ποτέ τον δίδυμο αδερφό του, καθώς πέθανε στη μήτρα, όμως αισθάνεται το κενό και βρήκε τον τρόπο για να το καλύπτει. Πηγαίνει πολύ συχνά στον τάφο, και του μιλά για τη ζωή του, την καθημερινότητα του, τις […]

untitled-1_14

Μια πολύ θλιβερή ιστορία, ταυτόχρονα όμως πολύ γλυκιά, δείχνει το μεγαλείο της αδελφικής αγάπης.

Ο μικρός Walker, δεν γνώρισε ποτέ τον δίδυμο αδερφό του, καθώς πέθανε στη μήτρα, όμως αισθάνεται το κενό και βρήκε τον τρόπο για να το καλύπτει. Πηγαίνει πολύ συχνά στον τάφο, και του μιλά για τη ζωή του, την καθημερινότητα του, τις επιτυχίες του ή τα σφάλματα του, ακόμη κι αν είναι μια «σταλιά» παιδάκι.

2d9959d4589a7d277580c35d23735b0b

Ο αδερφός του εννιάχρονου Walker, πέθανε στη μήτρα σε ηλικία 24 εβδομάδων από το  twin transfusion syndrome, το οποίο και συμβαίνει πολύ σπάνια, όταν τα δίδυμα μοιράζονται ένα πλακούντα.  Για την ακρίβεια, σε αυτή την περίπτωση το ένα παιδί παίρνει πολύ περισσότερο αίμα, προκαλώντας τον θάνατο του άλλου.

c40c63a8589a7d27758083fcbe4bc3b8

Η μητέρα, όπως και ο πατέρας, δεν μπορούν να ξεπεράσουν με τίποτα τον χαμό του μωρού τους. Το μόνο που τους δίνει κουράγιο, είναι ο Walker που συνεχώς χαμογελά.

Η Μπρουκ, μητέρα του Walker μίλησε στη Daily Mail και είπε πως ο γιος της γνώριζε πως κάτι είχε συμβεί, το αισθανόταν. Έτσι, όταν εκείνη το πήγε στον τάφο, ο μικρός κάθισε δίπλα στο μνήμα κι από τότε το ζητάει συνέχεια.

ad433972589a1ae1758081ce6f364604

Κάθεται ώρα και του μιλάει, σαν να είναι εκεί μαζί του.

«Νομίζω ότι ο Walter είναι πολύ ήρεμος όταν είναι στο μνήμα και ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια, μας έχει πει ο ίδιος ότι  πιστεύει ότι ο αδελφός του είναι πάντα μαζί του. Δεν μιλά γι ‘αυτόν συχνά», λέει η μητέρα του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις