Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

22

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Hurriyet: Νέο «επεισόδιο» στα Ίμια ανάμεσα σε Ελληνικά και τουρκικά σκάφη
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Hurriyet: Νέο «επεισόδιο» στα Ίμια ανάμεσα σε Ελληνικά και τουρκικά σκάφη

Η Τουρκική εφημερίδα, Hurriyet, κάνει λόγο για νέο «επεισόδιο» διάρκειας 10 λεπτών, ανάμεσα στην Ελληνική και την τουρκική Ακτοφυλακή στην θαλάσσια περιοχή κοντά στα Ίμια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πλωτό της Ελληνικής Ακτοφυλακής εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα με συνέπεια να υπάρξει επεισόδιο διάρκειας 10 λεπτών που έλαβε τέλος με την παρέμβαση της τουρκικής Ακτοφυλακής. […]

590_4e1705009a8655b73891b57eb2498e1e

Η Τουρκική εφημερίδα, Hurriyet, κάνει λόγο για νέο «επεισόδιο» διάρκειας 10 λεπτών, ανάμεσα στην Ελληνική και την τουρκική Ακτοφυλακή στην θαλάσσια περιοχή κοντά στα Ίμια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πλωτό της Ελληνικής Ακτοφυλακής εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα με συνέπεια να υπάρξει επεισόδιο διάρκειας 10 λεπτών που έλαβε τέλος με την παρέμβαση της τουρκικής Ακτοφυλακής.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της Hurriyet αναφέρει ότι το σκάφος της ελληνικής Ακτοφυλακής περίμενε μπροστά στην Καλόλιμνο και εισήλθε σε τουρκικά χωρικά ύδατα και ακολούθησε κινητικότητα. Εν συνεχεία, «παρενέβη σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής και ακολούθησε «καταδίωξη» 10 λεπτών και μετά από αυτό, το Ελληνικό σκάφος επέστρεψε στα ελληνικά χωρικά ύδατα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις