Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μεσσηνία : Συνελήφθη 62χρονος με τέσσερα κιλά χασίς και δέκα δενδρύλλια κάνναβης
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Μεσσηνία : Συνελήφθη 62χρονος με τέσσερα κιλά χασίς και δέκα δενδρύλλια κάνναβης

Η άνδρες της Δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας ύστερα από έρευνα  που έκαναν σε ένα 62χρονο στην περιοχή Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία ανακάλυψαν ότι έφερε πάνω του μικροποσότητα κάνναβης  βάρους 4,4 γραμμαρίων. Γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς σε περαιτέρω έρευνα. Μέτα την σύλληψη του λοιπόν έγινε έρευνα στο σπίτι του όπως και στο αγρόκτημά του όπου ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν […]

xasis8

Η άνδρες της Δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας ύστερα από έρευνα  που έκαναν σε ένα 62χρονο στην περιοχή Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία ανακάλυψαν ότι έφερε πάνω του μικροποσότητα κάνναβης  βάρους 4,4 γραμμαρίων. Γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς σε περαιτέρω έρευνα.

Μέτα την σύλληψη του λοιπόν έγινε έρευνα στο σπίτι του όπως και στο αγρόκτημά του όπου ανευρέθησαν και κατασχέθηκαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης βάρους τεσσάρων κιλών και  303 γραμμαρίων, ενώ σε παρακείμενο οίκημα εντός του αγροκτήματος οι αστυνομικοί εντόπισαν δέκα δενδρύλια κάνναβης, σπόροι βάρους 4,2 γραμμαρίων όπως και εργαλεία που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια.

Επιπλέον ο δράστης κατείχε ένα κυνηγετικό όπλο με 25 φυσίγγια όπως και δύο συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς να συμπεράνουν πως είχε και συνεργό τον οποίο και αναζητούν. Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις