Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθησαν οι … απογευματινοί διαρρήκτες σπιτιών στο Ντράφι της Ραφήνας
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν οι … απογευματινοί διαρρήκτες σπιτιών στο Ντράφι της Ραφήνας

Του Πέτρου Καρσιώτη Οι διαρρήκτες, που «δραστηριοποιούνταν» στο  Ντράφι της Ραφήνας, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από τουλάχιστον δέκα εισβολές σε σπίτια της περιοχής την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι. Πρόκειται για τρεις υπηκόους Αλβανίας, σε βάρος των οποίων  σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας και για διακεκριμένες περιπτώσεις […]

POL

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι διαρρήκτες, που «δραστηριοποιούνταν» στο  Ντράφι της Ραφήνας, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, μετά από τουλάχιστον δέκα εισβολές σε σπίτια της περιοχής την ώρα που απουσίαζαν οι ένοικοι.

Πρόκειται για τρεις υπηκόους Αλβανίας, σε βάρος των οποίων  σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας  Ραφήνας, οι δράστες κινούμενοι με ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητο,  κυρίως στην περιοχή Ντράφι της Ραφήνας κατά τις απογευματινές ώρες, εντόπιζαν κατοικίες, εισέρχονταν σε αυτές παραβιάζοντας πόρτες ή παράθυρα, και στη συνέχεια αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους διάφορες συσκευές και τιμαλφή.

Στην κατοχή τους και συγκεκριμένα εντός του οχήματος που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκε και κατασχέθηκε πληθώρα διαρρηκτικών εργαλείων.

Όπως εξακριβώθηκε, οι συλληφθέντες μαζί με άγνωστους συνεργούς τους που αναζητούνται, το τελευταίο δίμηνο διέπραξαν δέκα  διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, εκ των οποίων οκτώ  στην περιοχή Ντράφι της Ραφήνας, μία  στη Νέα Μάκρη και μία στα Κάτω Πατήσια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις