Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανικός στο Κορδελιό: Η βόμβα περιέχει 150 κιλά εκρηκτικά!
ΕΛΛΑΔΑ

Πανικός στο Κορδελιό: Η βόμβα περιέχει 150 κιλά εκρηκτικά!

Ο εντοπισμός μιας αεροπορικής βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε βάθος 5 μέτρων σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κορδελιό, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Η βόμβα βάρους 250 κιλών, έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους, που έχουν ήδη ετοιμάσει τα πράγματα τους και περιμένουν τα λεωφορεία της περιφέρειας ώστε να απομακρυνθούν […]

2137402

Ο εντοπισμός μιας αεροπορικής βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σε βάθος 5 μέτρων σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Κορδελιό, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Η βόμβα βάρους 250 κιλών, έχει τρομοκρατήσει τους κατοίκους, που έχουν ήδη ετοιμάσει τα πράγματα τους και περιμένουν τα λεωφορεία της περιφέρειας ώστε να απομακρυνθούν από το σημείο.

vomvakordelio

Την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί ειδική επιχείρηση ώστε να εξουδετερωθεί η βόμβα, με τους αρμόδιους να καθησυχάζουν, καθώς επιμένουν πως όλα θα διεξαχθούν ομαλά.

vomva-aeroporias

Σήμερα θα γίνει η σύσκεψη με τους τρεις Δήμους και όλους τους αρμόδιους φορείς, ενώ αύριο θα δοθεί πλήρης ενημέρωση για το σχεδιασμό της επιχείρησης, που θα γίνει κατόπιν των οδηγιών του Στρατού και της Αστυνομίας και σε συνεννόηση με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

obida-115-kilwn-brethike-sto-kordelio-epixeirisi-apomakrunsis.w_l

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, πρόκειται για πολύ κρίσιμη εβδομάδα που απαιτεί την εκκένωση μιας περιοχής με πληθυσμό 50.000 ατόμων που θα μεταφερθούν σε μέρη που θα αποφασίσει η περιφέρεια.

Αύριο θα γνωστοποιηθούν οι λεπτομέρειες της δύσκολης επιχείρησης απομάκρυνσης του βλήματος, που όπως δήλωσε η κ. Πατουλίδου περιέχει 150 κιλά εκρηκτικά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις