Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

28

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Υπόσχονταν φθηνά αυτοκίνητα από… πλειστηριασμούς έπαιρναν την προκαταβολή και εξαφανίζονταν
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Υπόσχονταν φθηνά αυτοκίνητα από… πλειστηριασμούς έπαιρναν την προκαταβολή και εξαφανίζονταν

Του Πέτρου Καρσιώτη Υπόσχονταν σε υποψήφιους αγοραστές αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές, μεταξύ άλλων και δήθεν  αποκτηθέντων σε… πλειστηριασμούς! Έπαιρναν τις προκαταβολές αλλά εξαφανίζονταν. Από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας, συνελήφθη στο Αιγάλεω,  ο ένας εκ των δύο δραστών της απάτης, ηλικίας 31 χρόνων, ενώ αναζητείται ο συνεργός του. Όπως διαπιστώθηκε, ο 31χρονος […]

ix

Του Πέτρου Καρσιώτη

Υπόσχονταν σε υποψήφιους αγοραστές αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές, μεταξύ άλλων και δήθεν  αποκτηθέντων σε… πλειστηριασμούς!

Έπαιρναν τις προκαταβολές αλλά εξαφανίζονταν. Από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας, συνελήφθη στο Αιγάλεω,  ο ένας εκ των δύο δραστών της απάτης, ηλικίας 31 χρόνων, ενώ αναζητείται ο συνεργός του.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 31χρονος με το πρόσχημα ότι τυγχάνει έμπορος αυτοκινήτων, με υψηλές γνωριμίες, τόσο στα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας, όσο και στην εισαγωγή αυτοκινήτων από το εξωτερικό, έπειθε τα θύματά του ότι μπορεί να τους προμηθεύσει αυτοκίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές, είτε κατασχεμένα με τη διαδικασία του πλειστηριασμού, είτε προβαίνοντας σε εισαγωγή αυτοκινήτων.

Όπως εξακριβώθηκε, ο 31χρονος κατά το τελευταίο δεκάμηνο εξαπάτησε  με τον προαναφερόμενο τρόπο επτά  πολίτες, στις περιοχές της Ελευσίνας, του Χαϊδαρίου και της Κορίνθου, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 126.800 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις