Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ξεχάστε το κινητό! Ακουμπήστε το δάχτυλο στο αυτί και… μιλήστε! (photos- video)
PLUS

Ξεχάστε το κινητό! Ακουμπήστε το δάχτυλο στο αυτί και… μιλήστε! (photos- video)

Πόσες φορές χάνουμε το τηλέφωνο μας και μέχρι να το βρούμε, η κλήση έχει σταματήσει; Πόση ώρα ψάχνουν οι γυναίκες το κινητό μέσα στην γεμάτη τσάντα και δεν το βρίσκουν; Αυτά, ξεχάστε τα! Το Sgnl είναι το νέο πρωτοποριακό gadget που έχει κερδίσει τους πάντες και σκοπεύει να αλλάξει τον κόσμο της επικοινωνίας. Πρόκειται για […]

smart-strap-fingertip-listening

Πόσες φορές χάνουμε το τηλέφωνο μας και μέχρι να το βρούμε, η κλήση έχει σταματήσει; Πόση ώρα ψάχνουν οι γυναίκες το κινητό μέσα στην γεμάτη τσάντα και δεν το βρίσκουν;

Αυτά, ξεχάστε τα!

Το Sgnl είναι το νέο πρωτοποριακό gadget που έχει κερδίσει τους πάντες και σκοπεύει να αλλάξει τον κόσμο της επικοινωνίας.

Πρόκειται για ένα «έξυπνο» λουράκι που ενσωματώνεται σε οποιοδήποτε ρολόι και εσείς το μόνο που θα κάνετε θα είναι να βάζετε το δάχτυλο στο αυτί και να μιλάτε. Όσο για το κινητό, θα βρίσκεται στην τσέπη ή στην τσάντα σας και ούτε που θα το χρειαστείτε.

watch3-720x480-c

Η καινοτομία αυτή, βασίζεται σε μία τεχνολογία που ονομάζεται Body Conduction Unit και λειτουργεί μεταδίδοντας και ενισχύοντας τους ήχους στο αυτί σας μέσα από τις δονήσεις που λαμβάνει από το σώμα σας.

Το Sgnl ,κατάφερε να εξασφαλίσει χρηματοδότηση μέσω της crowdfunding πλατφόρμας Indiegogo, κατά 2938% μεγαλύτερη από τα αρχικά σχέδια, συγκεντρώνοντας πάνω από 1 εκατ. δολάρια!

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις