Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

18

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του Spiegel: Ο Τραμπ δολοφόνησε το Αγαλμα της Ελευθερίας
ΚΟΣΜΟΣ

Το συγκλονιστικό εξώφυλλο του Spiegel: Ο Τραμπ δολοφόνησε το Αγαλμα της Ελευθερίας

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, κυκλοφορεί με ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί, καθώς τα βάζει ανοικτά με τον Ντόναλντ Τραμπ. Σε αυτό ο Αμερικανός πρόεδρος απεικονίζεται με κοστούμι να κρατά στο ένα του χέρι το κεφάλι του Αγάλματος της Ελευθερίας, το σύμβολο των αμερικανικών ιδεών, και στο άλλο ένα ματωμένο μαχαίρι. «Η Αμερική Πρώτη» είναι […]

spiegel-trump-708a

Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel, κυκλοφορεί με ένα εξώφυλλο που θα συζητηθεί, καθώς τα βάζει ανοικτά με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σε αυτό ο Αμερικανός πρόεδρος απεικονίζεται με κοστούμι να κρατά στο ένα του χέρι το κεφάλι του Αγάλματος της Ελευθερίας, το σύμβολο των αμερικανικών ιδεών, και στο άλλο ένα ματωμένο μαχαίρι.

«Η Αμερική Πρώτη» είναι ο τίτλος του περιοδικού, σύνθημα που χρησιμοποιούσε ο Τραμπ κατά την προεκλογική του περίοδο.

Το εξώφυλλο του Spiegel, έρχεται μετά τον σάλο που έχει δημιουργηθεί για το αντιμεταναστευτικό διάταγμα του Αμερικανού προέδρου, που απαγορεύει την είσοδο στις ΗΠΑ στους πολίτες επτά κυρίως μουσουλμανικών χωρών.

Καταγραφή

«Δώστε μου τις κουρασμένες μάζες που λαχταρούν να αναπνεύσουν ελεύθερα, τα άθλια απορρίμματα της γεμάτης σας ακτής. Στείλτε αυτούς, τους άστεγους […] σε εμένα, έχω σηκώσει το δαυλό μου δίπλα στην χρυσή πόρτα», γράφει στη βάση του το Αγαλμα της Ελευθερίας, γραφόμενα που έρχονται σε αντίθεση με τις πράξεις του Ντόναλντ Τραμπ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις