Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ασσύληπτη συμπεριφορά: Χαροπάλευε αιμόφυρτος και οι περαστικοί τον βιντεοσκοπούσαν! (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ασσύληπτη συμπεριφορά: Χαροπάλευε αιμόφυρτος και οι περαστικοί τον βιντεοσκοπούσαν! (vid)

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στην Ινδία, όταν ένας νέος άνθρωπος χαροπάλευε πεσμένος στον δρόμο και οι περαστικοί αντί να τον βοηθήσουν, τον τραβούσαν με την κάμερα του κινητού τους! Ο άτυχος έφηβος, οδηγούσε με το ποδήλατο του όταν ξαφνικά χτυπήθηκε άγρια από λεωφορείο στην επαρχία Κοπάλ στην νότια πολιτεία Καρνάτακα . […]

sddefault

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στην Ινδία, όταν ένας νέος άνθρωπος χαροπάλευε πεσμένος στον δρόμο και οι περαστικοί αντί να τον βοηθήσουν, τον τραβούσαν με την κάμερα του κινητού τους!

Ο άτυχος έφηβος, οδηγούσε με το ποδήλατο του όταν ξαφνικά χτυπήθηκε άγρια από λεωφορείο στην επαρχία Κοπάλ στην νότια πολιτεία Καρνάτακα .

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ANI, που συνεργάζεται με το Ρόιτερς, δεν τον βοήθησε κανείς αλλά όλοι έσπευσαν να βγάλουν τα κινητά τους.

Ο Αλί, βρισκόταν στο έδαφος για μισή ώρα περίπου, ενώ το νοσοκομείο βρισκόταν πολύ κοντά.

“Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τον βοηθήσει, τον κινηματογραφούσαν και τον φωτογράφιζαν. Αν κάποιος τον βοηθούσε, ο αδερφός μου θα είχε σωθεί”, τόνισε ο αδερφός του Ριάζ, σύμφωνα με την εφημερίδα Indian Express.

Ο Αλί, πέθανε κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ενώ τα πλάνα που τον δείχνουν να χαροπαλεύει, αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις