Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ποτέ ξανά “κακή” selfie: Ήρθε το “SELFLY”, η νέα ιπτάμενη κάμερα! (pic-vid)
PLUS

Ποτέ ξανά “κακή” selfie: Ήρθε το “SELFLY”, η νέα ιπτάμενη κάμερα! (pic-vid)

Τέλος στο άγχος μας για το πώς θα μας καταγράψει η κάμερα του κινητού μας όταν έχουμε μία και μόνο ευκαιρία να φωτογραφηθούμε σε ένα απίστευτο τοπίο ή μια μοναδική στιγμή, έβαλαν οι κατασκευαστές του SELFLY. Πρόκειται για μια ιπτάμενη κάμερα, που βρίσκεται μέσα στη θήκη του κινητού, μέχρι να πάρει την εντολή να «πετάξει». […]

selfly-drone-case

Τέλος στο άγχος μας για το πώς θα μας καταγράψει η κάμερα του κινητού μας όταν έχουμε μία και μόνο ευκαιρία να φωτογραφηθούμε σε ένα απίστευτο τοπίο ή μια μοναδική στιγμή, έβαλαν οι κατασκευαστές του SELFLY.

Πρόκειται για μια ιπτάμενη κάμερα, που βρίσκεται μέσα στη θήκη του κινητού, μέχρι να πάρει την εντολή να «πετάξει».

selfly-10

Φυσικά οι κατασκευαστές έχουν προνοήσει, ώστε να μην χρειάζεται να κουβαλάτε το μικρό drone στο οποίο έχει τοποθετηθεί η κάμερα, ούτε και να ανησυχείτε για την μπαταρία του.

iptameni_kamera2

Μπορείτε πολύ εύκολα, να κλέψετε από την επεξεργαστική δύναμη του κινητού σας και να χρησιμοποιήσετε μια κάμερα εξ αποστάσεως, που σταθεροποιείται στον αέρα.

iptameni_kamera3

Μέσω της «SELFLY app», την οποία έχουν κατεβάσει στο κινητό τους, οι χρήστες μπορούν να χειριστούν τη φωτογράφιση τους μέσω του smartphone.

iptameni_kamera4

Η ιπτάμενη κάμερα δέχεται ιπτάμενες εντολές για να φωτογραφίσει από τις πλέον ακραίες γωνίες, συμπεριλαμβανομένης μιας πανοραμικής λήψης 360 μοιρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις