Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αντί για στρατηγός έγινε… κρατούμενη: Συνελήφθη η διοικητής που έκανε “βόλτα” στα Ίμια
ΚΟΣΜΟΣ

Αντί για στρατηγός έγινε… κρατούμενη: Συνελήφθη η διοικητής που έκανε “βόλτα” στα Ίμια

Λίγο μετά την «εκδρομή» στα Ίμια, η πρώτη γυναίκα διοικητής στην Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας, συνελήφθη ύστερα από εντολή του προέδρου Ερντογάν. Η Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλμ, που σύντομα θα γινόταν η πρώτη γυναίκα στρατηγός στην χώρα, κατηγορείται μαζί με τον σύζυγο της για συμμετοχή στο πραξικόπημα, και επαφές με το Ισλαμικό τάγμα του Γκιουλέν. Σύμφωνα με […]

bulbul-700x391

Λίγο μετά την «εκδρομή» στα Ίμια, η πρώτη γυναίκα διοικητής στην Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας, συνελήφθη ύστερα από εντολή του προέδρου Ερντογάν.

imia5

Η Μπιλγκεχάν Μπουλμπούλμ, που σύντομα θα γινόταν η πρώτη γυναίκα στρατηγός στην χώρα, κατηγορείται μαζί με τον σύζυγο της για συμμετοχή στο πραξικόπημα, και επαφές με το Ισλαμικό τάγμα του Γκιουλέν.

ιμιατουρκια2345

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Haberdar», το ζευγάρι αντιμετωπίζει και κατηγορίες για μυστικές συναντήσεις με ανώτατους αξιωματικούς, προκειμένου να «ρίξουν» τον Ερντογάν.

5892b33d67b0a92a8088992e

Η επισμηναγός, που συνελήφθη μετά την παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων, που χαρακτηρίστηκε «βόλτα» από τον τουρκικό Τύπο, συνόδευε τον αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και στην επίσκεψη του στην βάση Άκσαζ.

Ο σύζυγος της, που είναι αντισμήναρχος και ένας από τους αξιωματικούς που συντόνιζαν τα τουρκικά μαχητικά που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στη Συρία, συνελήφθη χτες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις