Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπαλάφας σε αγανακτισμένο πολίτη: «Άντε πάενε από ‘δω! Πίνω καφέ»! (video)
ΕΛΛΑΔΑ

Μπαλάφας σε αγανακτισμένο πολίτη: «Άντε πάενε από ‘δω! Πίνω καφέ»! (video)

  Στη Σάμο βρέθηκε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας για να εξετάσει την κατάσταση στον καταυλισμό και να συναντηθεί με τους άρχοντες του νησιού. Σε ένα διάλειμμα του σε καφενείο της Σάμου που καθόταν με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ένας αγανακτισμένος πολίτης με σκοπό να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την πολιτική […]

 

625_081D5CE5-B1E9-D6FA-3BA7-8C8807308D79

Στη Σάμο βρέθηκε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Μπαλάφας για να εξετάσει την κατάσταση στον καταυλισμό και να συναντηθεί με τους άρχοντες του νησιού.

Σε ένα διάλειμμα του σε καφενείο της Σάμου που καθόταν με τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε ένας αγανακτισμένος πολίτης με σκοπό να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για την πολιτική της κυβέρνησης.

Όπως θα δείτε στο video, ο άντρας διαμαρτυρήθηκε πως πλήρωσε ΕΝΦΙΑ 1.126 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα έγινε μείωση 30% στη σύνταξη της μητέρας του.

Image1-4-1021x576

Ο κ. Μπαλάφας του ζητά να φύγει από το μαγαζί, συμπληρώνοντας τη φράση: «Άντε πάενε από ‘δω! Πίνω καφέ».

Αντιδρώντας περισσότερο ο διαμαρτυρόμενος, του λέει ότι τον περιμένουν στους Μυτιληνιούς, όπου σχεδιάζεται δεύτερο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

«Εμείς δεν φοβηθήκαμε στην δικτατορία θα φοβηθούμε τώρα;», λέει ο υφυπουργός, με τον πολίτη να ζητά την παραίτηση του και να φεύγει από το καφενείο.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις