Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ: Αφγανός έκοψε τα αυτιά της συζύγου του
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Αφγανός έκοψε τα αυτιά της συζύγου του

Φρίκη προκαλεί η ιστορία μιας 23χρονης κοπέλας από το Αφγανιστάν, που έζησε τον τρόμο στα χέρια του συζύγου της για δέκα ολόκληρα χρόνια. Η νεαρή που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη βόρεια επαρχία του Μπαλκ, καθώς ακρωτηριάστηκε από τον άντρα της, μίλησε στο BBC για τα τραγικά χρόνια του γάμου της. Ο Αφγανός, ανάγκασε τη Ζαρίνα […]

ImageHandler

Φρίκη προκαλεί η ιστορία μιας 23χρονης κοπέλας από το Αφγανιστάν, που έζησε τον τρόμο στα χέρια του συζύγου της για δέκα ολόκληρα χρόνια.

Η νεαρή που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη βόρεια επαρχία του Μπαλκ, καθώς ακρωτηριάστηκε από τον άντρα της, μίλησε στο BBC για τα τραγικά χρόνια του γάμου της.

Ο Αφγανός, ανάγκασε τη Ζαρίνα να τον παντρευτεί όταν εκείνη ήταν 13 μόλις ετών, και η βία που της ασκούσε σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο δεν είχε τελειωμό.

Σε καθημερινή βάση την κακοποιούσε, ενώ της είχε απαγορέψει να έχει οποιαδήποτε επαφή με τους γονείς της και οποιονδήποτε άλλον.

«Είναι ένας πολύ περίεργος άνθρωπος και συχνά με κατηγορούσε ότι μιλούσα με ξένους όταν πήγαινα να επισκεφθώ τους γονείς μου» είπε στο βρετανικό δίκτυο η άτυχη Ζαρίνα.

Πριν λίγες μέρες, ο Αφγανός, ξεπέρασε κάθε όριο, φτάνοντας στο σημείο να ακρωτηριάσει τη σύζυγο του.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, που ζητά από τις Αρχές να τον συλλάβουν, την ξύπνησε στα καλά καθούμενα, την έδεσε στο κρεβάτι και της έκοψε τα αφτιά.

«Δεν διέπραξα καμία αμαρτία, δεν ξέρω γιατί ο άνδρας μου έκανε αυτό το πράγμα», είπε η 23χρονη που απέκλεισε κάθε πιθανότητα να συνεχίσει να ζει με τον συγκεκριμένο άντρα.

Οι Αρχές τον αναζητούν για να τον συλλάβουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις