Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Οπαδοί της ΑΕΚ σήκωσαν πανό έξω από τη Βουλή για την Μονή Εσφιγμένου (Photos-Video)
ΕΛΛΑΔΑ

Οπαδοί της ΑΕΚ σήκωσαν πανό έξω από τη Βουλή για την Μονή Εσφιγμένου (Photos-Video)

Οπαδοί της ΑΕΚ από τον σύνδεσμο Original 21, σήκωσαν πανό στα σκαλιά της Βουλής και μια διμοιρία των ΜΑΤ τους καταδίωξε. Όλα έγιναν στις 17:30 το απόγευμα, όταν 20 μέλη της Original 21 ανέβηκαν τις σκάλες πίσω από τον Άγνωστο Στρατιώτη και ανέβασαν πανό που έγραφε: «Όχι στην κάρτα του πολίτη = 20 χρόνια κάθειρξη. […]

tot4

Οπαδοί της ΑΕΚ από τον σύνδεσμο Original 21, σήκωσαν πανό στα σκαλιά της Βουλής και μια διμοιρία των ΜΑΤ τους καταδίωξε.

Όλα έγιναν στις 17:30 το απόγευμα, όταν 20 μέλη της Original 21 ανέβηκαν τις σκάλες πίσω από τον Άγνωστο Στρατιώτη και ανέβασαν πανό που έγραφε: «Όχι στην κάρτα του πολίτη = 20 χρόνια κάθειρξη. Κάτω τα χέρια από την Εσφιγμένου, Original 21», ενώ φώναζαν συνθήματα «ΑΕΚ θρησκεία Ορθοδοξία».

 

Αμέσως, τα ΜΑΤ πλησίασαν τα άτομα που είχαν ανέβει στα σκαλιά και τότε αυτοί μάζεψαν γρήγορα τα πανό και αποχώρησαν. Ακολούθησε κυνηγητό στη λεωφόρο Αμαλίας με τις αστυνομικές δυνάμεις να πιάνουν ένα άτομο και στη συνέχεια να τον αφήνουν.

MONAXOI

Να υπενθυμίσουμε εδώ,  ότι το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης επέβαλλε ποινή κάθειρξης 20 ετών σε βάρος του ηγούμενου καθώς και ενός μοναχού της Μονής Εσφιγμένου οι οποίοι κατηγορούνται για την επίθεση με βόμβες μολότοφ που σημειώθηκε τον Ιούλιο του 2013 στις Καρυές του Αγίου Όρους.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις