Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μυτιλήνη: Αποζημιώσεις σε ιδιοκτήτες για ζημιές από τον καταυλισμό προσφύγων
ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Αποζημιώσεις σε ιδιοκτήτες για ζημιές από τον καταυλισμό προσφύγων

Αποζημιώσεις ύψους 170.000 ευρώ θα δοθούν στους κατοίκους της Μυτιλήνης των οποίων οι περιουσίες υπέστησαν ζημιές εξαιτίας του καταυλισμού των προσφύγων. Σήμερα το πρωί, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μόριας, Νίκο Τρακέλλη, στο παλιό κοινοτικό γραφείο του χωριού και «έδωσαν τα χέρια» για το συγκεκριμένο ζήτημα. Οι ιδιοκτήτες των […]

ImageHandler

Αποζημιώσεις ύψους 170.000 ευρώ θα δοθούν στους κατοίκους της Μυτιλήνης των οποίων οι περιουσίες υπέστησαν ζημιές εξαιτίας του καταυλισμού των προσφύγων.

Σήμερα το πρωί, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Μόριας, Νίκο Τρακέλλη, στο παλιό κοινοτικό γραφείο του χωριού και «έδωσαν τα χέρια» για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Οι ιδιοκτήτες των περιουσιών που υπέστησαν ζημιές είναι εξήντα και σύμφωνα με τον κ. Μουζάλα θα αποζημιωθούν, καθώς βρέθηκε η διαδικασία για να δοθούν τα χρήματα.

Το ποσό, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο σταθμός Αιγαίο της ΕΡΤ, θα καταβληθεί από τον δήμος Λέσβου, με χρήματα που έχει λάβει η χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση για το προσφυγικό.

Τις όποιες ζημιές προκαλούνται από τη λειτουργία του hotspot, καταγράφει τριμερής επιτροπή του δήμου Λέσβου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις