Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μόρια: Τρίτος νεκρός μετανάστης μέσα σε λίγες ημέρες
ΕΛΛΑΔΑ

Μόρια: Τρίτος νεκρός μετανάστης μέσα σε λίγες ημέρες

  Μέσα σε λίγες ημέρες καταγράφεται τρίτος θάνατος στον καταυλισμό της Μόριας, προκαλώντας έντονο προβληματισμό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι μετανάστες. Σήμερα το πρωί, ένας νέος άνθρωπος ηλικίας 18-20 ετών, πιθανόν από το Πακιστάν, εντοπίστηκε νεκρός στην ίδια σκηνή που νεκροί βρέθηκαν και οι δύο προηγούμενοι μετανάστες. Ο θάνατος του σύμφωνα […]

 

moria_nekrosΜέσα σε λίγες ημέρες καταγράφεται τρίτος θάνατος στον καταυλισμό της Μόριας, προκαλώντας έντονο προβληματισμό για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν οι μετανάστες.

Σήμερα το πρωί, ένας νέος άνθρωπος ηλικίας 18-20 ετών, πιθανόν από το Πακιστάν, εντοπίστηκε νεκρός στην ίδια σκηνή που νεκροί βρέθηκαν και οι δύο προηγούμενοι μετανάστες.

Ο θάνατος του σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, προκλήθηκε από αναθυμιάσεις.

Να σημειωθεί ότι ο 20χρονος Αιγύπτιος που έχασε τη ζωή του στις 24 Ιανουαρίου και ο 46χρονος Σύριος που πέθανε στις 28 του μήνα, απεβίωσαν εξαιτίας αναθυμιάσεων από μαγγάλι.

Την ημέρα του δεύτερου θανάτου, οι πρόσφυγες προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία και υπάρχουν φόβοι για «ξεσηκωμό», λόγω των άσχημων συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις